Zabavna animirana komedija „Pravi surferi“ o takmičenju pingvina u surfovanju koja u centru zbivanja ima mladog Kodija, talentovanog mladog surfera željnog priznanja, premijerno će biti prikazana 18. i 19. avgusta u Domu sindikata od 17, 19 i 21 sat, najavljeno je juče iz Tucka. Polazeći od ideje da su surfovanje izmislili pingvini, autorski tim predvođen rediteljima Ešom Brenonom i Krisom Bakom stvara priču o otkrivanju pravog značenja pobede kroz kombinovanje potencijala animiranog filma i neposrednosti dokumentarnih i reality show programa.

Zabavna animirana komedija „Pravi surferi“ o takmičenju pingvina u surfovanju koja u centru zbivanja ima mladog Kodija, talentovanog mladog surfera željnog priznanja, premijerno će biti prikazana 18. i 19. avgusta u Domu sindikata od 17, 19 i 21 sat, najavljeno je juče iz Tucka. Polazeći od ideje da su surfovanje izmislili pingvini, autorski tim predvođen rediteljima Ešom Brenonom i Krisom Bakom stvara priču o otkrivanju pravog značenja pobede kroz kombinovanje potencijala animiranog filma i neposrednosti dokumentarnih i reality show programa. Film prati pingvina Kodija koji, praćen ekipom koja snima dokumentarni film o njegovom životu, napušta dom da bi učestvovao u profesionalnom takmičenju, gde osim novih poznanstava i prijateljstva sa nekadašnjom surferskom zvezdom Smorkom, stiče i prva saznanja o životu.
Novi film kompanije Sony Pictures Animations, predstavnici distributerske kuće Tuck najavili su kao višeslojnu zabavnu komediju, čijim su likovima glasove pozajmili Šaja LEBUF, Zui Dešanel, Džef Bridžis, uz Džona Hidera, Džejmsa Vudsa i Marie Kantona. I u načinu snimanja glasova ekipa je odstupila od konvencija kada je animirani film u pitanju, pa su glumci pojedine scene snimali istovremeno, što je i jedan od razloga, dodaju distributeri, zašto se na našem tržištu odustalo od sinhronizacije filma. Kao jedan od kvaliteta filma istaknut je i saundtrek u kome se, uz jedan od prvih angažmana nakon povratka Lorin Hil, mogu čuti i numere bendova poput Šugar Rej, Grin dej, kao i mnogih drugih predstavnika kalifornijske scene. Pravi surferi će se na redovnom repertoaru naći od 23. avgusta. B.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari