Roman „Naživo“ Dejana Ognjanovića, književnog i filmskog kritičara koji se posebno bavi teorijom horor žanra, biće promovisan večeras, od 20.30, u Klubu Pravnog fakulteta u Nišu. Ova se promocija odvija u sklopu Treš festivala, koji je počeo u četvrtak, a predstavlja festival andergraund književnosti, filma, stripa i slikarstva.

Roman „Naživo“ Dejana Ognjanovića, književnog i filmskog kritičara koji se posebno bavi teorijom horor žanra, biće promovisan večeras, od 20.30, u Klubu Pravnog fakulteta u Nišu. Ova se promocija odvija u sklopu Treš festivala, koji je počeo u četvrtak, a predstavlja festival andergraund književnosti, filma, stripa i slikarstva. O romanu će, pored autora, govoriti i Dejan Milutinović sa Filozofskog fakulteta u Nišu.
Ognjanovićev roman objavila je niška Prosveta još 2003. godine, a od tiraža koji je iznosio 500 primeraka ostala su neprodata još samo tri.
Prave promocije ovog romana zapravo nije ni bilo, osim jednog razgovora bez prisustva autora, i par godina kasnije kada se o romanu „Naživo“ govorilo na književnoj večeri u Novom Sadu, u okviru Bunker festa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari