Radionica za popravku grada

Bio je izričiti protivnik Miloševićevog režima i u to doba država mu je oduzela objekte u Malom Popovici, a sam je iz revolta napustio članstvo SANU
Pogledi i razgovori o opusu Bogdana Bogdanovića

  Ostavite komentar

  Kultura

  Trejler filma "Oluja" predstavljen u MTS dvorani, premijera na jesen 10

  Trejler filma „Oluja“ predstavljen u MTS dvorani, premijera na jesen

  - Cilj filma "Oluja" je da priča priču o bolnoj temi iz prošlosti kako je buduće generacije ne bi zaboravile. On ne predstavlja veličanje politike, propagande određenih ljudi i nekih događaja. Ovo je veoma potresna i emotivna priča o tragediji običnog čoveka, tihog heroja kojim se, na žalost, istorija ne bavi - rečeno je povodom filma "Oluja" čiji je trejler prikazan juče u MTS dvorani.

  Naslovna strana

  3. avgust 2022.
  Galerija

  Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

  Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

  Ana Ćurčin, muzičarka

  Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.