Ne sme se propustiti iz 1000 razloga! Hali Gali „Rodeo“ najavlje koncerte i novu kompilaciju 1Foto:Hali Gali „Rodeo“ YesLogo

Pod sloganom „Rodeo“, ovogodišnji muzički festival Hali Gali održaće se 24. marta u klubu Drugstore u Beogradu.

I ove godine, deo je programa muzičke Kontakt konferencije, showcase-a i festivala koji se održava od 23. do 25. marta na različitim lokacijama u gradu.

Poznat po plasiranju mladih izvođača iz mnogih alternativnih muzičkih žanrova Hali Gali po peti put nudi najbolje što srpska scena ima da ponudi i ujedno najavljuje najavljuje početak rada na novoj kompilaciji.

Ne sme se propustiti iz 1000 razloga! Hali Gali „Rodeo“ najavlje koncerte i novu kompilaciju 2
foto:Nenad Vujanović

Lajnap muzički najraznovrsnijeg festivala slovi: Consecration, Vizelj, Koikoi, Proto Tip, Gazorpazorp, Šajzerbiterlemon, Sitzpinker, Sv. Pseta i mnogi drugi izvođači sa domaće alternativne scene.

„Poznato je da Hali Gali Festival uvek sa sobom donese ogromnu količinu pozitivne energije, atmosfere i mladalački duh u kojoj publika voli da uživa. Ono što ovaj Hali Gali tzv. Hali Gali „Rodeo“ čini posebnim su nastupi svih aktivnih bendova sa Hali Gali kompilacije iz 2019. po prvi put u istoj večeri! Tim potezom mi zvanično želimo da najavimo početak rada na novoj kompilaciji! Ovaj događaj se ne sme propustiti iz 1000 razloga! Obavezno dođite!“ – poručuju organizatori Hali Gali festivala.

Ne sme se propustiti iz 1000 razloga! Hali Gali „Rodeo“ najavlje koncerte i novu kompilaciju 3
foto: Nenad Vujanović

Organizatori podsećaju da je prva Hali Gali kompilacija izašla u decembru 2019. godine za izdavačku kuću Kišobran/Pop Depresija i na scenu izbacila pregršt novih mladih bendova, a mnoge od njih koji već par godina vladaju srpskom muzičkom scenom ćete čuti uživo u klubu Drugstore.

Ne sme se propustiti iz 1000 razloga! Hali Gali „Rodeo“ najavlje koncerte i novu kompilaciju 4
foto:Nenad Vujanović

– Kompilacija je postigla veliku slušanost u zemlji ali i regionu, a neki muzički kritičari izjednačavaju njen uspeh sa kompilacijom “Paket aramnzman” iz 1981. godine – ističu i poručuju „Očekujte sjajnu atmosferu punu iznenađenja, zabave i koncertnih dešavanja u klupskim terminima“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari