Sergej TrifunovićFoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumac Sergej Trifunović gostovao je u emisiji Zavidavanje kod Lada Tomičića i ispričao svoju verziju onoga što se desilo u Splitu.

Da podsetimo, Sergej Trifunović je tada završio u policiji zato što je svog psa Mileta šetao po plaži bez povoca.

Epilog toga je da je platio nekoliko kazni i dobio zabranu ulaska u zemlje EU na godinu dana, piše Jutarnji.hr.

– Prišao mi je jedan tip, očito homoseksualac, i rekao mi ‘Ne možete ovde sa psom, neko će vam zvati policiju’. Neće mene ped** u pink kupaćim gaćama oterati odavde, duvaj ga, rekao je Trifunović u emisiji.

– Ped** je karakterna osobina, da se razumemo, dodao je kada ga je voditelj upozorio na rečnik.

Napomenuo je da je odmah došla policija koja mu nije dala da se osuši, već je odmah tražila dokumenta i odvela ga u policijsku stanicu.

– Vi stvarno hoćete da me je*ete, rekao im je on tada.

Glumac kaže da se u policiji odjednom pojavila neka žena u svojstvu svedoka koja je rekla da je ona pozvala policiju.

Nazvao je prijatelja Ljubu Pavasovića Viskovića koji mu je poslao advokaticu.

– Naje*ao bih da sam bio sam – kaže Trifunović i priznaje da je u policiji, gde su ga navodno držali sedam sati, izgubio živce, ali da se ne seća šta je sve rekao policajcima.

Razjareni Trifunović nazvao je Bojana Ivoševića „mladim jumferom liberalom“. Tvrdi da je nova policijska ekipa došla čim je počeo da jede u jednom restoranu nakon odlaska iz policije.

– Pojavilo se deset pit bulova u jednom trenutku, dva policijska automobila i sedam policajaca. Pas je sve vreme bio vezan. Mi smo sedeli ispred ugostiteljskog objekta, na zidiću. Pojavilo se njih 17 – tvrdi glumac.

Trifunović pominje i Bojana Ivoševića

– Policajac mi je rekao da zna šta mi se dogodilo i da će mi on ponovo to isto učiniti – ispričao je.

Prema njegovim rečima, on je pitao policajca zašto će ga kazniti ako je pas na povocu, a ovaj mu je na to navodno odgovorio da to „nije njegovo zapažanje“.

Trifunović takođe tvrdi da mu je nakon incidenta navodno prišao Bojan Ivošević i fotografisao se s njim kako bi mu sve pokušao objasniti.

– Ne bi mi bilo dobro u stomaku da ponovo odem u Split. Posle gorkog okusa sper** u ustima nemam želju da idem u Split – zaključuje.

Ističe da su mu policajci na Bajakovu stavili lisice i naplatili kaznu za vređanje, iako on tvrdi da policiju nije vređao, a oni su navodno bili šokirani tvrdnjama splitskih kolega i „dobili naredbu da ga predaju interventnoj policiji“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari