Novi film, rekorder na američkom kontinentu, „Luda noć u muzeju“ reditelja Šona Levija, premijerno će biti prikazan u Beogradu večeras od 20.15 u sali Doma sindikata, saopštio je ovdašnji distributer Tuck. Film sa Benom Stilerom i Robinom Vilijamsom u glavnim ulogama, u bioskope širom Srbije kreće od 11.

Novi film, rekorder na američkom kontinentu, „Luda noć u muzeju“ reditelja Šona Levija, premijerno će biti prikazan u Beogradu večeras od 20.15 u sali Doma sindikata, saopštio je ovdašnji distributer Tuck. Film sa Benom Stilerom i Robinom Vilijamsom u glavnim ulogama, u bioskope širom Srbije kreće od 11. januara, dodaje se u saopštenju. Osim Stilera i Vilijamsa, u filmu, između ostalih, igraju i Karla Guđino, Dik van Djuk i Miki Runi.
Dobroćudni sanjar Leri Deli (Stiler), iako ga baš ne prati sreća, smatra da je predodređen za veliki posao. Nema sreće čak ni kad počne da radi kao noćni čuvar u muzeju, jer za vreme njegove smene počinju da se dešavaju najčudnije stvari: oživljavaju rimski gladijatori, kauboji, Atila Hunski i svi oni nastavljaju svoje istorijske bitke… Jedina osoba kojoj Leri može da se obrati u celoj gužvi jeste američki predsednik Ruzvelt (Vilijams), koji pomaže u spasavanju muzeja.
Ideja za film potekla je od luksuznog izdanja stripa Milana Tranca, autora istoimenog dela iz 1993, nastalog u vreme dok je autor živeo u Njujorku. Trenc, poznati strip crtač iz Hrvatske, osamdesetih godina stvorio je Milana Blentona i druge zanimljive stripove. Po tom stripu nastala je Blentovizija u kojoj je Blentona igrao Davor Gobac („Psihomodopop“). Prirodnjački muzej u Njujorku, inače, saopštio je da se broj posetilaca povećao za 20 posto tokom proteklih praznika, zahvaljujući upravo ovom holivudskom hitu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari