Tuborg organizuje još jednu spektakularnu manifestaciju za doček srpske Nove godine u Beogradu, saopštili su organizatori, koji će, u saradnji sa Danasom, obradovati šestoro čitalaca našeg lista. X Press 2, Tommyboy i John Creamer & Stephane K, zaduženi su za žurku koja će se održati u Klubu Poseydon (Staro sajmište).

Tuborg organizuje još jednu spektakularnu manifestaciju za doček srpske Nove godine u Beogradu, saopštili su organizatori, koji će, u saradnji sa Danasom, obradovati šestoro čitalaca našeg lista. X Press 2, Tommyboy i John Creamer & Stephane K, zaduženi su za žurku koja će se održati u Klubu Poseydon (Staro sajmište). Tuborg & Danas, čitaocima Danasa pripremili su, tim povodom, ŠEST besplatnih karata za ovu noć. Najbrži čitaoci, koji se danas u podne jave na telefon 062/253-343, moći će da noć između 13. i 14. januara provedu bez novčanih briga. Ostali, „sporiji“ ulaznice mogu nabaviti u Bilet servisu, Ticketlineu, Mamut megastoru i IPS prodavnicama u svim većim gradovima Srbije, dodaje se u Tuborg-saopštenju.
X Press 2, prvi put na internacionalnoj klupskoj sceni pojavila se 1993. Tri didžeja, Ashley Beedle, Rocky i Diesel dolaze iz predgrađa Londona i sva trojica su imala veliki muzički uticaj na klubove Londona. X-press 2 svoj najveći uspeh doživljavaju 2002. sa singlovima „Muzikizum“ i „Lazy“. Tommyboy se didžejingom bavi već 16. godina. Počeo je kao resident DJ koji je puštao fank i disko. Inspirisan radom Bobija Kondersa i Denija Tinejglija, od 1990. Tommyboy počinje da pušta haus muziku. U poslednjih nekoliko godina puštao je muziku u svim bitnim svetskim klubovima. U poslednje vreme prilično je zauzet produkcijom i promovisanjem sopstvene izdavačke kuće Pornostar Records. Stephane K i John Creamer su didžejevi i producenti koji nekoliko poslednjih godina izbacuju neke od najboljih remiksa i izdanja. Remiks „Hide U“ koji su uradili za Košin doneo im je nagradu za najbolji remiks u 2001. na Music Awardsu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari