Grupa Dža ili Bu održaće danas veliki koncert u Studentskom kulturnom centru u Beogradu, kojim će obeležiti 20 godina postojanja, uz učešće niza gostiju sa kojima je sarađivala. Koncert je zamišljen kao presek celokupne karijere benda i na njemu će biti zastupljene pesme sa svih dosadašnjih izdanja, kao i sa nedavno objavljenog albuma „Ultra Muk“.

Grupa Dža ili Bu održaće danas veliki koncert u Studentskom kulturnom centru u Beogradu, kojim će obeležiti 20 godina postojanja, uz učešće niza gostiju sa kojima je sarađivala. Koncert je zamišljen kao presek celokupne karijere benda i na njemu će biti zastupljene pesme sa svih dosadašnjih izdanja, kao i sa nedavno objavljenog albuma „Ultra Muk“. Sa tog albuma već su skinuta dva singla, „Zid“ i „Metak“, a uskoro će se pojaviti i novi za numeru „Rasprodaja“. Predgrupa na koncertu biće mladi i perspektivni beogradski bend Repetitor.
Grupa Dža ili Bu osnovana je 1987. godine na Vračaru. Svi članovi prve postave benda potiču iz iste ulice, a s obzirom na to da se počinjalo od nule i da nisu imali previše znanja, odlučeno je da se bend krsti prema jednoj staroj srpskoj izreci, koja se upotrebljava kada nešto veliko treba da uradiš, a ne znaš da li ćeš uspeti ili propasti.
Dža ili Bu su prošle godine održali veliku turneju po svim većim mestima u Srbiji i rasprodali većinu koncerata, a posle završnog u Beogradu, turneja se zbog velikog interesovanja nastavila još mesec dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari