bili su razočarani kad je pevač Rodžer Daltri napustio binu tokom izvođenja prve pesme. Nekoliko minuta kasnije, gitarista Pit Tauzend objavio je da je koncert otkazan, i da Daltri ima bronhitis. Više od 9.000 okupljenih, ipak je, sa radošću primilo vest da će koncert biti održan 25.

bili su razočarani kad je pevač Rodžer Daltri napustio binu tokom izvođenja prve pesme. Nekoliko minuta kasnije, gitarista Pit Tauzend objavio je da je koncert otkazan, i da Daltri ima bronhitis. Više od 9.000 okupljenih, ipak je, sa radošću primilo vest da će koncert biti održan 25. marta.
NOVI ALBUM ENI LENOKS – Producent Glen Balard privodi kraju rad na novom albumu Eni Lenoks (na fotografiji) – prvom solo projektu posle četiri godine pauze, koji će se pojaviti u prodaji u poslednjem kvartalu 2007. godine. „To je veoma interesantan album, ličan za Eni. Proveli smo dosta vremena u radu na njemu kako bismo bili sigurni da je muzika onakva kakvu ona želi“, rekao je Balard. Prethodni album „Bare“, naslednik „Medusa“ iz 1995, debitovao je na 4. mestu Bilbord liste, juna 2003. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari