treći deo serijala koji se radi na osnovu popularne video igre, imaće dve heroine – pored Mile Jovović tu će biti i Ali Larter. Ona u nastavku SF filma igra Kler Redfild, vođu grupe izbeglica u postapokaliptičkom svetu. „Mislim da je najlepše u ovom žanru to što mogu da postoje dva jaka ženska lika.

treći deo serijala koji se radi na osnovu popularne video igre, imaće dve heroine – pored Mile Jovović tu će biti i Ali Larter. Ona u nastavku SF filma igra Kler Redfild, vođu grupe izbeglica u postapokaliptičkom svetu. „Mislim da je najlepše u ovom žanru to što mogu da postoje dva jaka ženska lika. Tako nešto ne možete da sretnete u mnogo drugih dela“, naglasila je Larterova. Ali Larter snimala je film „Resident Evil: Extinction“ prošle godine, pre nego što je počela da radi na TV projektu „Heroji“. Treći deo „Resident Evil“ serijala u bioskope stiže 21. septembra.
ŠPANSKE ZVEZDE PENELOPE KRUZ (32) I HAVIJER BARDEM (38) – glumiće zajedno u sledećem filmu Vudija Alena. Snimanje filma predviđeno je za period jul-avgust, a Bardem kaže da je razgovarao telefonom sa Alenom, ali da još nije dobio scenario.
ZAK SNAJDER, REDITELJ ANTIČKE EPSKE PRIČE „300“ – radiće akcionu fantaziju „Sucker Punch“ – projekat koji on opisuje kao „Alisu u zemlji čuda sa mašinkama“. Snajder će, pored rediteljskog posla, učestvovati i na pisanju scenarija sa Stivom Šibujom, a adaptacija će se raditi na njegovoj originalnoj kratkoj priči. Radnja filma biće smeštena u 50-te godine prošlog veka i baviće se devojkom koju je u ludnicu stavio njen zli očuh, koji je dozvolio da se nad njom izvrši lobotomija. Dok je tamo zatvorena, ona zamišlja alternativni svet kako bi se sklonila od bola i u tom svetu ona planira svoje bekstvo za koje će joj biti potrebno pet stvari. Snajder kaže da će u filmu biti elemenata kao što su zmajevi, bombarderi B-52 i javne kuće. Muzika će, naglašava on, imati ključnu ulogu.
DVA NOVA TERMINATORA – Lina Hedej glumi u pilot epizodi SF drame „Letopisi Sare Konor“, i najavljuje da će priča u njoj započeti sukobom naslovne junakinje i njenog sina Džona Konora (glumi ga Tomas Deker iz serije „Heroji“) sa dva nova Terminatora – ženskim (Samer Glau iz serije „Serenity“) i muškim modelom (Ouani Jeomen). Jedan od njih je pozitivan, a drugi negativan lik u celoj priči, ali Hedejeva nije želela da otkrije koji. Zaplet, koji se nastavlja na priču viđenu u filmu „Terminator 2: Sudnji dan“, počinje u pustinji a završava se u Los Anđelesu. Glavni junaci će, zapravo, stalno pokušavati da spreče nastanak Skajneta – mreže koja dovodi do globalnog rata i uspona mašinske civilizacije, ali na tom putu će imati mnoge probleme. Snimanje je obavljeno tokom mesec dana u Albukerkiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari