Posle samo nedelju dana, prodato je više od 7.000 karata za koncert Chemical Brothers 13. juna u Beogradskoj areni, saopštava organizator – The State of Exit d. o. o. Dvorana u Beogradu, inače, može da primi 18.000 posetilaca. Organizatori podsećaju da kupci ulaznica za Exit imaju pravo kupovine karata za nastup ovog dua posredstvom www.

Posle samo nedelju dana, prodato je više od 7.000 karata za koncert Chemical Brothers 13. juna u Beogradskoj areni, saopštava organizator – The State of Exit d. o. o. Dvorana u Beogradu, inače, može da primi 18.000 posetilaca. Organizatori podsećaju da kupci ulaznica za Exit imaju pravo kupovine karata za nastup ovog dua posredstvom www.exitfest.org i to isključivo za parter, po ceni od 1.390 dinara. Ostale ulaznice mogu se kupiti u pretprodaji po ceni od 1.990 dinara za parter i prvi balkon, kao i za 2.390 za drugi balkon.
Beograd će, zahvaljujući Exitu i Beck’sperience, biti jedini grad u regionu koji će dočekati live dance-act Chemical Brothers. Prema najavama organizatora, ovaj duo će u glavni grad Srbije doneti celokupnu produkciju koja podrazumeva binu, svetla, ozvučenje… Osim Chemical Brothers, posetioci će imati priliku i da slušaju Marka Nastića, Vladu Janjića i Gordana Paunovića. Za 13. jun biće obezbeđene i dve ulazne bine, osam chill zona i četiri dodatne bine za publiku sa tribina, na kojima će nastupati više od 30 poznatih domaćih disk džokeja.
Informacije u vezi s rezervacijom ulaznica po naznačenim cenama mogu se dobiti pozivom na broj 021/475-42-22, svakog radnog dana od 9 do 17 sati, ili mejlom na infoźexitservices. co.yu. Karte se mogu nabaviti onlajn i na www.biletservis.co.yu i www.ticketline.co.yu, kao i na prodajnim mestima Bilet servisa, Ticketline i na biletarnici DOB.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari