Ljudi

Muhamed Salah: Afrički Mesi

Sportski menadžment Liverpula uradio je pravu stvar kada je prošlog leta ubedio gazdu Liverpula da izbroji (oko) 35 miliona funti za transfer Mohameda Salaha, jer bivši centarfor Rome iz meča u meč isplaćuje novac potrošen za njegov potpis.

Ves Mičel: Pomoćnik za pregovore

Pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Ves Mičel boravi danas u Beogradu, gde će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, premijerkom Anom Brnabić, šefom diplomatije Ivicom Dačićem i opozicionim liderima.

Ksenija Sobčak: Putinova rivalka

Među kandidatima koji će naredne nedelje „izaći na crtu“ šefu države Vladimiru Putinu na predsedničkim izborima u Rusiji nalazi se i jedna dama – Ksenija Sobčak, bogatašica i novinarka, poznata i kao „ruska Paris Hilton“.

Dragan Gagi Jovanović: Zemunac sa Zlatibora

Kad glumi, a kad je stvarno, kada se šali, a kad je ozbiljan kod Dragana Gagija Jovanovića se ne zna, tako da bi publika najviše volela da se folira kad kaže da se povlači na izvesno vreme iz posla zbog diskurs hernije.

Muhamed Jusufspahić: Ambasador s Dorćola

Bivši beogradski i srbijanski muftija Islamske zajednice Srbije Muhamed Jusufspahić konačno je postao prvi ambasador Srbije u Saudijskoj Arabiji.

Balša Božović: Ostavka zbog debakla

Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke Balša Božović podneo je ostavku na tu funkciju zbog debakla koje su demokrate doživele u nedelju na izborima u prestonici Srbije.

Olivera Zekić: Od Ćuruvije do SPS-a

„Olivera Zekić je diplomirani politikolog za novinarstvo i informisanje, sa višedecenijskim iskustvom u medijima i nevladinim organizacijama, a u poslednjih pet godina je nezavisni medijski konsultant“.

Milad Alami: Beogradski pobednik

Najvažnije priznanje Glavnog takmičarskog programa na upravo završenom 46. Festu pripalo je iranskom reditelju Miladu Alamiju.