Igor Božić: Jugoslavov naslednik

Ličnost Danas

Ostavite komentar

  1. seća li se neko još Nikole Barovića i Šešelja u Božićevoj emisiji, tamo negde 1997? I kako se ko držao kasnije na suđenju? Biografija može biti impresivna ali samo je to impresivno.

  2. Osim tako interesantih podataka da Božić voli da pravi roštilj,možda bi bilo da tako otvoreni i necenzurisani napištete zašto je Jugoslav otišao.

  3. Ako se, zaista N1 nije „prodao Vučiću“, ko se prodao? Jugoslav Ćosić i Jelena Zorić? Može li, ipak, neko obrazloženje ove situacije za plebs? Čisto, onako, da nas koji smo zaista imali veliko poverenje u informisanje od strane N1 ne bude strah od nastupajućih turbulencija (možda)? Da, bar, naslutimo šta se iza brega valja, pre nego što se probudimo u još zlatnijem zlatnom dobu. Jugoslav Ćosić je bio novinar baš po mojoj meri.

  4. Nije mi zelja da se mesam u „privatni zivot“ vase kuce, ali javnost Srbije, makar to bila samo javnost Srbije koja se sazivela sa “ Danasom“, smatra da ste duzni da objavite i detalje tog- samo vaseg-preduzetog cina! Vi ste odgovorni sto ste sve nas „danasovace“ „uvukli“ pod svoju kozu! Shvatite, sve sto se zbiva nama,obicnim gradjanima Srbije, sve nas, isto boli kao sto boli vas. Pa, majku mu, valjda smo svi mi- jedna porodica! Ili sam u zabludi?!

  5. Bilo bi mi drago da sam čula obrazloženje Jugoslav Ćosića i Jelene Zorić. O njima već imam stav, pa me zanimaju razlozi ma kakvi da su. Ovako ostaje mučan utisak.
    O novom rukovodstvu budući događaji će govoriti, pa ne bih apriori donosila sud.

  6. „…na TV N1, jednoj od retkih koja nije pod kontrolom vlasti…“ Ako nije pod kontrolom srpskih vlasti to ne znaci da nije pod kontrolom nekih drugih vlasti. Velik je (beli) svet.

  7. Samo pošteno i objektivno !!!??? Zašto je Jugoslav Ćosić otišao ????? Da ga objektivno i nepristrasno upitate ?

Ostavite komentar

Ljudi

Dragan J. Vučićević: Omiljeni predsednikov novinar 10

Dragan J. Vučićević: Omiljeni predsednikov novinar

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević objavio je u svom tabloidu intervju sa višestrukim silovateljem Igorom Miloševićem, koji je do detalja opisao svoje gnusne zločine i “savetovao” ženama kako da se ponašaju kada ih neko siluje “da bi ih manje bolelo”. Gnev javnosti sa društvenih mreža prelio se na ulicu, pa su neke hrabre žene protestovale u sredu ispred redakcije Informera na Terazijama.

Naslovna strana

30. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.