Kim Džon Un: Malo živ, malo nije

Ličnost Danas

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Izvinite, ali ‘svetska javnost’ se niti pita ista o Kim Dzong Unu, niti ih isti zanima.
    Ono cime se vi bavite u svom gornjem clanku je konstantna programirana opsesija jalove americke politike doticnim, koji im je ispred nosa napravio atomske rakete, sve gledajuci ih u oci a da nista nisu mogli da urade, …
    sto oni sebi nikada oprostitu nece.
    Vasi ‘svetski’ izvori na ovu temu koje citirate su REUTERS, CNN i NYT, bas pravi ‘Svet’ ako ste opsednuti americkom propagandom i politickim opsesijama, …

    1. Upravo tako, ja sam pre neki dan postavio laznu vest Independenta i demant. Nikoga nisam vredjao, ali izgleda da u listu Danas vlada neka cudna vrsta demokratije. Mogu da zamislim da mi u Informeru ne daju da napisem istinu o Vucicu, ali nisam znao da je i ovde zabranjena istina.

  2. Eto, to vam je taj komunistički model vladavine. Čak i kad je vladar bolestan, to mora da se sakrije, radi viših interesa. A 26 miliona ljudi ne sme reč da kaže, ni u ovakvom trenutku?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ljudi

Naslovna strana

Nasovna za 31. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.