Medlin Olbrajt: Povratak „srbomrziteljke“

Ličnost Danas

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Ma ne mrzi ona nas … samo nas ne voli na sebi svojstven nacin … i to ume da pokaze …

  2. Da niste pogrešili nije Odbor za odbrambenu politiku… Nego Odbor za agresije na druge zemlje, odnosno za bombardovanje, rušenje i ubijanje Srba, Iračana, Libijaca, Avganistanaca, Sirijaca i mnogih drugih.

  3. Vratila se ona,vratili se i ovi.Sve mi se cini opet ce da udari tuk na luk,i vesela raja da plati ceh.

  4. Ta zena je vrlo opasna.Ide na sastanke sa svetskom bogataskom elitom.Poseduje mobilnu mrezu na Kosovu…USA army je u stvari privatna vojska bogatasa.Postoji nebrojeno dokaza za to.Ja nisam nikakav rusofil iliti veliki srbin,daleko od toga ali neke stvari su vise nego ocigledne.Ameri,Englezi,Kinezi a zatim Rusi su najvece zlo ove planete.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ljudi

Milena Marković: Izvan kalupa 5

Milena Marković: Izvan kalupa

Ovu priču/pesmu ispisuje pripovedačica/pesnikinja koja se zove Milena i koja, najpre, dobija sina Ognjena, potom, dvadesetak godina kasnije, dobija i sina Jovana, voli lepe i dugonoge muškarce, premda se udala za jednog koji nije lep (ali ume da gleda i neće da ode), sa majkom je u arhetipskom sukobu te se uzajamno zverski povređuju, zapravo je u sukobu sa svime što njena porodica predstavlja...

Naslovna strana

26. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.