Foto: EPA-EFE/ PETER FOLEY

Ispod fotografije uslikane kod spomenika Karlu Maldenu, oskarovcu srpskog porekla ispred Kinoteke, pohvalila se svojim mnogobrojnim pratiocima na Instagramu i na Tviteru, na srpskom jeziku pisalo je ćirilicom: „Pozdrav iz Srbije“.

U pratnji dečka Majkla Bulosa, sa kojim je u vezi od prošle godine, Tifani je obišla muzej Nikole Tesle, Hram Svetog Save, Skadarliju… Svog sadašnjeg partnera upoznala je prošlog leta na Mikonosu u Grčkoj, a ubrzo ga je predstavila i porodici. Američki mediji su se opširno bavili Bulosom imajući u vidu da je odrastao u Nigeriji, državi koju je Tramp svojevremeno nazvao „vukojebinom“.

Tifani je rođena 13. oktobra 1993. na Floridi u drugom braku Donalda Trampa sa glumicom Marle Mapes, od koje se razveo 1999. Ime je dobila po poznatom brendu nakita. Tifani je završila studije sociologije i urbane kulture. Iako je odrastala u Kaliforniji, odvojeno od braće i sestara, Tifani je veoma bliska sa polusestrom Ivankom Tramp, koja joj je najveća savetnica po pitanju mode.

Bila je deveruša na Ivankinom venčanju 2011. sa Džaredom Kašnerom, a Ivanka joj je pomogla da dobije praksu u američkom magazinu „Vog“. Nakon što je sa 17 godina objavila singl „Like a Bird“ Tifani je kazala da obožava muziku, koja joj je i dalje samo hobi. Studentkinja je prava na DŽordžtaun univerzitetu u Vašingtonu a kažu da je upisala taj fakultet ne bi li je „tata konačno shvatio ozbiljno“.

Američka štampa je pisala da tokom 2017. Tifani mesecima nije bila u kontaktu sa svojim ocem, jer se navodno tokom njihovog poslednjeg susreta osetila „odbačenom“.

Ipak, tokom Trampove predizborne kampanje bila je vrlo aktivna. Na obraćanju delegatima tokom konvencije republikanaca 2016, iskoristila je trenutak da hvali svog tatu kazavši da je „pažljiv, smešan, stvaran. Celi život sam se divila svom ocu i volim ga svim srcem“.

Za razliku od Ivanke, koja je „nezavisna“ po pitanju svoje političke pripadnosti, Tifani je registrovani član Republikanske partije u Pensilvaniji. Pasionirano je branila svog oca tokom prošlogodišnjih optužbi za seksualno uznemiravanje nekoliko žena.

Povezani tekstovi