Vilijam Berns: Diplomata u CIA

Ličnost Danas

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Zelim dobro zdravlje nasem predsedniku Đozefu Bajdenu i da uvek uspe u svemu i sacuva i ojaca svetsku ulogu SAD zajedno sa nasim gospodinom direktorom Vilijamom Bernsom da Amerika bude jos jaca ekonomski i vojno u nadi da narod Amerike moze mirno da spava bez ikakvog straha za nasu decu u buducnosti . Ne treba se mnogo vezati za drzave EU od kojih smo u proslosti imali dosta problema zbog lazi i neistina o svemu sto se desavalo nasem narodu ma gde ziveli u svetu. Blokirali su nasu ekonomiju,vojnu moc i ugled u celom svetu. Oni koji nas jednom prevare ,uvek su spremni da to ponove.Treba zaostriti i politicke i ekonomske odnose sa EU i okrenuti se drugima na Balkanu i istoku do Kine. Ulagati u svim poljima i verujem da ce sve to ceniti i uzvracati visestruko. Potrebna nam je zdrava hrana,cista voda i izvori sirovina i rudnih bogatstava u koje treba vec sada ulagati za nas narod i nasu decu u buducnosti. N.A.T.O. i PENTAGON moraju razraditi novu strategiju vojne moci i cuvati sve one koji misle,zele,vole,nadaju se i nisu prevarili Ameriku bez obzira sta je sve bilo. Evo dosli su i u Ameriku da prave i isprave ono sto Angela Mengel iz Nemacke salje vec odavno. Zasto ne kaze da je Snouden nemacki spijun koji je ubacen u C.I.A.-e. Zasto ga cuvaju i ne isporuce Americi. Zasto zatvaraju granice.Zasto kontrolisu i prisluskuju N.A.T.O. u EU. Mozda Snouden zna sve to sto se desava u nasoj Americi. Posebno obratiti pazju na diplomate i predstavnike americke administracije u EU. Nije bezbedno i treba se spremiti na vreme. Nadam se i verujem da ce moje kolege uspeti na vreme da dodju do svih informacija i podataka koje ce dostaviti nasoj sluzbi. Cuvajte Đozefa Bajdena i Vilijama Bernsa ,jer cemo samo tako sacuvati nas narod i nasu voljenu AMERIKU . Neka BOG blagoslovi naseg predsednika Đozefa Bajdena. Neka BOG blagoslovi americki narod i nasu AMERIKU.
    Vas odavno zaboravljeni John Wick C.I.A.-e. U.S.A

  2. Poruka za PENTAGON i N.A.T.O U kompjuterima se nalaze ‘ programirane genetske vremenske zone slobodnog blokadnog transmitera’ ne ostavljaju traga da je ‘neko’ upao neovlasceno i skida poverljive podatke. Sto pre promenuti sve sifre i lozinke pristupa i memorijske ‘vremenske fisiono-fusione kaskade veze’ i kriptovati sa Vernanovom binarnom enkripcijom plivajuceg koda sa slikama morskih talasa i sumom oluje. Nesto se neobicno desava u satelitskom prenosu slika televizije sa blagim smetnjama neprimetnim vecini gledalaca. Verovatno koriste frekvencije televizije za prenos poverljivih podataka , a koriste stari sistem interneta preko elektricne mreze visokog napona. Ne mogu preciznije o tome . U pitanju je jedan TESLIN patent za prenos šifrovanih dokumenata dok se koristi baza podataka preko elektricne mreze i tv kanala bez obavestenja da je ‘neko’ hakovao sistem. Treba proveriti sve Telekomunikacione veze sa NEMACKOM. Lozinke i sifre su vec otvorene. NE ZNAM ZASTO. Nemam kontakt i odobrenja za mogucu dalju proveru za prijem i slanje.
    John Wick C.I.A.-e. U.S.A.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ljudi

Rita Augestad Knudsen: Tajanstvena supruga Aljbina Kurtija 7

Rita Augestad Knudsen: Tajanstvena supruga Aljbina Kurtija

Rita Augestad Knudsen, supruga kosovskog premijera Aljbina Kurtija, ustalasala je našu medijsku scenu ubrzo po objavljivanju vesti da je u četvrtak u Beogradu održana promocija njene knjige "Ideja slobode i samoopredeljenja", na koju se uključila putem video-linka.

Naslovna strana

25. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.