Vladan Kuzmanović: Stručni kritičar linija metroa

Ličnost Danas

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Ovaj tekst me je oduševio. Nisam znao da je dekan građevinskog fakulteta, ustvari pravi čovek za ministra građevine. Poznaje materiju i od njega ovi gelipteri iz vlasti treba da uče.

  2. Veoma ga dobro poznajem i mislim da je u tekstu naveden samo deo njegovih kvaliteta. Pravi sledbenik, i prema svemu sudeći nalednik, akademiika i predsednika SANU dr Hajdina.

  3. Salje mi poruku drugar koji je zavrsio gradjevinski ove godine..kaze video sam tvoj komentar po pitanju ovoga na nekoj drustvenoj mrezi, od svih profesora i svega za dekana se zna da je jedan od najvecih strucnjaka u Srbiji, kaze covek bukvalno drzi u malom prstu sve i veoma je postovan od strane studenata.. trebalo bi proveriti zasto Saobracajni faks podrzava ovo ka Makisu?!

  4. Ma koja struka parole su vazne, narod placa i placa a tek ce da placa . Kada vide da nije dobro okrenuce kao I ploce na Trgu.

  5. Mozemo da se ponosimo sto imamo ljude i strucnjake kao sto je cenjeni profesor Kuzmanovic! Samo se bojim onih koji to ne znaju da cene, a ima ih mnogo na mestima gde se odlucuje o najbitnijim stvarima iz oblasti za koje je on strucan.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ljudi

Milena Marković: Izvan kalupa 7

Milena Marković: Izvan kalupa

Ovu priču/pesmu ispisuje pripovedačica/pesnikinja koja se zove Milena i koja, najpre, dobija sina Ognjena, potom, dvadesetak godina kasnije, dobija i sina Jovana, voli lepe i dugonoge muškarce, premda se udala za jednog koji nije lep (ali ume da gleda i neće da ode), sa majkom je u arhetipskom sukobu te se uzajamno zverski povređuju, zapravo je u sukobu sa svime što njena porodica predstavlja...

Naslovna strana

26. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.