Zoran Predin: Uvek je njegovih „pet minuta“

Ličnost Danas

  Ostavite komentar

  Ljudi

  Naprednjak koji je tvrdio da "Vučić mora da ode": Kako je Milenko Jovanov već prvog dana u Skupštini "osvetlao obraz" SNS 10

  Naprednjak koji je tvrdio da „Vučić mora da ode“: Kako je Milenko Jovanov već prvog dana u Skupštini „osvetlao obraz“ SNS

  Milenko Jovanov, novi šef poslaničkog kluba Srpske napredne stranke, osvetlao je obraz svoje partije već tokom konstitutivne sednice kada je od predsedavajućeg Vladete Jankovića zatražio da proveri da li su poslanici opozicije uzeli dnevnu dozu terapije. Tako je samo u jednom danu Jovanov je pokazao da je dostojni naslednik Aleksandra Martinovića.

  Naslovna strana

  5. avgust 2022.
  Galerija

  Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

  Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

  Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

  U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.