Beograd

Uzbunjivač ostaje u pritvoru

Tužilac za visokotehnološki kriminal nije se saglasio sa predlogom branioca radnika Krušika Aleksandra Obradovića za ukidanje mere kućnog pritvora.

Odloženo ročište po tužbi radnika PKB-a

Pripremno ročište u predmetu koji su pred Privrednim sudom u Beogradu pokrenuli bivši radnici Poljoprivredne korporacije Beograd jer su tokom prodaje firme Al Dahri ostali bez svojih akcija, danas je odloženo za 5. decembar kako bi u tom roku tuženi, PKB i država, mogli da se izjasne o zahtevu za veštačenje i saslušavanje svedoka.

Maćej Obara: Duh Koltrejna

Njihovi koncerti blistaju sjajem njegovog improvizatorskog nadahnuća, kao i veštine njegovih partnera, u maniru plime i oseke

Trifunovićeva neposrednost stabilizuje PSG

Brojni gafovi lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, poput poslednjeg vređana voditeljke javnog servisa RTS-a, mogu se razumeti ali ne i opravdati jer on nije političar već glumac koji igra na medijskoj sceni na kojoj ispadi obezbeđuju vidljivost i u isto vreme idu u korist režimu, smatraju sagovornici Danasa koje smo pitali da li politička nekorektnost ustvari obezbeđuje rast rejtinga.

Vanredna Skupština Goša Montaže 9. novembra imenuje novu upravu

Nadzorni odbor Goša Montaže (GMON) sazvao je vanrednu skupštinu akcionara za subotu, 9. novembar, na kojoj će glavna tačka dnevnog reda biti razrešenje članova Nadzornog odbora i imenovanje nove uprave, saopštila je danas brokerska kuća Momentum Sekurities.

Odgovor SSP Vesiću: Ko priželjkuje da padne krv?

Sramotne optužbe Gorana Vesića da “Dragan Đilas želi da padne krv” i da bi “Đilas bio najsrećniji da je neko poginuo na promociji njegove knjige”, najmorbidnija su do sada verzija gebelsovske propagande primenjene na SNS način, po principu – pripiši drugome ono što sam činiš, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Aleksić: Hitno osloboditi uzbunjivača iz Krušika i smeniti Nebojšu Stefanovića

Prvi potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić zatražio je danas „hitno oslobađanje“ iz kućnog pritvora uzbunjivača iz Krušika Aleksandra Obradovića, koji je, kako je ocenio, „heroj i svetionik slobode“, jer je „ukazao na korupciju u izvozu oružja u koju su umešani ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i njegov otac Branko“.

Ministarstvo kulture: Vatikan izneo korektne stavove povodom služenja katoličke mise u Novom Brdu

Ministarstvo kulture i informisanja saopštilo je danas da je primilo odgovor predsedavajućeg u Papskom savetu za kulturu, kardinala Djanfranka Ravasija, u vezi sa služenjem katoličke mise na ostаcimа prаvoslаvne crkve Svetog Nikole u Novom Brdu, u kom se izražava uveravanje da će „Sveta Stolica“ učiniti sve da se izbegnu bilo kakve napetosti koje mogu da načine štetu bogatoj hrišćanskoj tradiciji na Balkanu“.

PrvaPoslednja