Beograd

Predsedniku sindikata u GSP Beograd zabranili ulaz

Predsedniku sindikata „Sloga“ u GSB Beograd Nebojši Aleksiću u petak je bio zabranjen ulaz u pogon Karaburma, u trenutku kada je u najavljenu posetu došao gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Radovanović o napadima i pretnjama NDMBGD (VIDEO)

U drugoj epizodi emisije “U Beogradu! Danas” koju realizuju TV Šabac i dnevni list Danas, gostovala je Ksenija Radovanović ispred inicijative “Ne da(vi)mo Beograd”.

Latinka Perović: SNS je stranka u najdubljoj tradiciji Srbije

Politički razgovor starih i mladih liberala, odnosno delove opširnog intervjua koji je sa istoričarkom Latinkom Perović napravio Đorđo Žujović, član Predsedništva Liberalno-demokratske partije, objavljujemo u Danasu, u skraćenom obliku.

Mijailović: Kapetan uhapšen po političkom nalogu

Odluka da se privede Milan Vukšić, kapetan Vojske Srbije koji je početkom nedelje došao u sukob sa aktivistima Srpske napredne stranke, prema saznanjima Veljka Mijailovića, predsednika Policijskog sindikata Srbije, doneta je naknadno.

Nemanjići – restartovanje pop-kulturnog fenomena

Posle pilot-epizode koja je, kako tvrde u RTS, u brzini montirana da bi bila prikazana 31. decembra na izdisaju jubilarne 2017. u kojoj se obeležavalo 800. godina od krunisanja Stefana Prvovenčanog, ovog vikenda i zvanično počinje emitovanje prvog domaćeg serijala sa srednjovekovnom tematikom „Nemanjići – rađanje kraljevine“.

Ivanović dao BIA spisak onih koji su ga ugrožavali?

Direktor Bezbednosno informativne agencije Bratislav Gašić izjavio je za Danas da „nema komentar“ na tvrdnje da je ubijeni predsednik Građanske inicijative „Srbija, demokratija, pravda“ dostavio ovoj službi imena ljudi koju su ugrožavali njegovu bezbednost.

Beli i LDP predali izborne liste pred istek roka

Liberalno demokratska partija i Luka Maksimović – Beli Preletačević predali su večeras Gradskoj izbornoj komisiji izborne listu za učešće na beogradskim izborima zakazanim za 4. mart.

Prva Poslednja