Beograd

Slavlje u Severnoj Makedoniji izostalo zbog virusa 1

Slavlje u Severnoj Makedoniji izostalo zbog virusa

Mesec dana pošto je u Severnoj Makedoniji evidentiran prvi slučaj zaraze virusom korona (26. februar) ova država je zabeležila dva važna datuma – prijem u NATO 27. marta i „zeleno svetlo“ za otvaranje pregovora o pristupanju EU 24. marta.

Pregledano više od 2.300 pacijenata na VMA 2

Pregledano više od 2.300 pacijenata na VMA

Na prijemno-trijažnom punktu ispred Centra hitne pomoći Vojnomedicinske akademije (VMA) od 25. marta do danas pregledano je 2.350 građana, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Korporativne obveznice su za dobra vremena, ne za krizu 4

Korporativne obveznice su za dobra vremena, ne za krizu

Otkud korporativne obveznice u paketu mera za pomoć srpskoj privredi koji je u utorak predstavio ministar finansija Siniša Mali, a dva dana ranije u gostovanju na televiziji pretpremijerno najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić?

Zaštitnik građana za prevenciju torture prema uhapšenima i tokom vanrednog stanja 9

Zaštitnik građana za prevenciju torture prema uhapšenima i tokom vanrednog stanja

U cilju praćenja postupanja prema licima lišenim slobode tokom vanrednog stanja, Zaštitnik građana je uveo posebnu telefonsku liniju Nacionalnog mehanizma za prevenciju torture (NPM) na broj: 066-800-7013, koja je dostupna svih sedam dana u nedelji u periodu od 8.00 do 22.00 časa, saopšteno je danas iz kancelarije Zaštitnika građana.

Dejan Rambo Petković: Zdrav razum je najbitniji 13

Dejan Rambo Petković: Zdrav razum je najbitniji

Bivši fudbalski reprezentativac i igrač Crvene zvezde Dejan Rambo Petković rekao je danas da situacija sa korona virusom nije bezazlena i da je u ovim momentima zdrav razum najbitniji.

Aida Ćorović: Moramo da zaštitimo najslabije 14

Aida Ćorović: Moramo da zaštitimo najslabije

„Svuda je bio sličan bio sled događaja – kada su se pojavili prvi zaraženi, vlasti su poricale mogućnost ozbiljnijih problema, neki od lekara koji su upozoravali i alarmirali vlasti, skrajnuti si i ućutkivani, obični građani su poricali da je posredi nešto ozbiljno, a kada je „buknuo požar“, onda se moralo pribeći najradikalnijim merama.

PrvaPoslednja