Beograd

Zelenović: Kuma Biljane Popović Ivković kontroliše kampanju i medije 3

Zelenović: Kuma Biljane Popović Ivković kontroliše kampanju i medije

Predsednik Zajedno za Srbiju (ZZS) Nebojša Zelenović izjavio je danas da je potpuno skandalozno to što je Vlada predložila kumu Biljane Popović Ivković, državne sekretarke u MUP, novinarku RTS Ivonu Pantelić, za kandidata za člana nadzornog odbora koji ima zadatak da prati ponašanje političkih stranaka, kandidata i medija u izbornoj kampanji.

Sindikat “Sloga”: Krivična prijava protiv odgovornih u Transcom Worldwide 4

Sindikat “Sloga”: Krivična prijava protiv odgovornih u Transcom Worldwide

Pravni zastupnik Udruženih sindikata Srbije “Sloga“, Vladimir Todorić, podneo je u ime Sindikalne organizacije „Sindikat Sloga Transcom Worldwide dоо” krivičnu prijavu protiv dvoje odgovornih službenih lica zaposlenih u privrednom drušvu „Transcom Worldwide doo“ , za krivično delo  Sprečavanje političkog, sindikalnog i drugog udruživanja i delovanja.

MMA spektakl u Novom Sadu 5

MMA spektakl u Novom Sadu

Erupcija MMA šampiona u „vatrenom ringu“ obeležila je istorijsko borilačko sportsko veče u Novom Sadu, vrhunski internacionalni borilački spektakl Serbian Battle Championship 25! Velika dvorana SPENS-a ugostila je poznate i priznate svetske majstore u šestougaonom borilištu – heksagonu, a ova velika internacionalna manifestacija najbrže rastućeg sporta na svetu opravdala je sva očekivanja pruživši  nam 11 vrhunskih borbi kojih se ne bi postidele najveće svetske MMA pozornice.

SPS dobio osam potpredsednika 6

SPS dobio osam potpredsednika

Socijalistička partija Srbije (SPS) danas je na sednici Glavnog odbora stranke izabrala Predsedništvo i osam potpredsednika, među kojima je novo ime šef poslaničke grupe socijalista Đorđe Milićević, saopšteno je iz SPS.

MUP: Pojačana kontrola saobraćaja do 15. decembra 7

MUP: Pojačana kontrola saobraćaja do 15. decembra

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) , Uprave saobraćajne policije u periodu od 9. do 15. decembra 2019. godine sprovešće pojačanu kontrolu saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu vožnje u alkoholisanom stanju i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopšteno je danas.

Majić: Očekujem pobunu u pravosuđu 9

Majić: Očekujem pobunu u pravosuđu

„Izvršnoj vlasti ne pada na pamet da smanji politički pritisak na pravosuđe. Zato što je ovakvo stanje „idealno“ i nema nikakvih šansi da neko ko je na vlasti odgovara ako se taj ‘ne pusti niz vodu“‘

Komemoracija i ispraćaj Đorđa Subotića 9. decembra 11

Komemoracija i ispraćaj Đorđa Subotića 9. decembra

Komemoracija povodom smrti Đorđa Subotića, aktivistu Vojvođanskog kluba i Saveza antifašista Vojvodine i nekadašnjeg Predsednika Vojvođanskog kluba,biće održana u ponedeljak u 11 časova u sali u Železničkoj 28, III sprat, u Novom Sadu.

Mihajlović: Institucije moraju da se poštuju 12

Mihajlović: Institucije moraju da se poštuju

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović, osudila je incidente ispred Doma Narodne skupštine na protestu „Jedan od pet miliona“.

PrvaPoslednja