Beograd

Uhapšeni zbog ubistva u jednom lokalu u Umki

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. T. (1996) i F. T. (1993) zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu počinili krivično delo teško ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz MUP-a.

Leto u Muzeju – Veče YU vinila

Muzej Jugoslavije će u subotu 24. avgusta završiti ovogodišnji program Leto u Muzeju. Program će se održati od 19 časova na muzejskom platou, a ulaz je slobodan.

Kolja prvi put u Amerikani Doma omladine Beograda

Kultni autor srpskog bluza Nikola Pejaković Kolja, održaće 2. i 3. decembra (21:00), prvi put u karijeri, koncerte u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda, saopštila je koncertna agencija Long Plej.

Mihajlović na Ostružničkom mostu: Pobeda struke i dokaz koliko možemo

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, obišla je danas radove na izgradnji mosta preko reke Save kod Ostružnice, gde je prisustvovala postavljanju poslednjih delova konstrukcije mosta, saopšteno je iz Ministartsva.

BiH uvozi 92 odsto hrane

Bosna i Hercegovina je u prvih šest meseci 2019. godine zabeležila povećanje deficita od 12,11 odsto u razmeni roba sa svetom, a posebno je zabrinjavajuće da uvozi 92 odsto hrane, istaknuto je danas u Spoljnopolitičkoj komori BiH u Sarajevu.

Ni posle 21 godine nisu nađeni otmičari novinara na Kosovu

Koordinacija srpskih udruženja porodica nestalih i ubijenih lica na prostoru bivše Jugoslavije je danas, povodom godišnjice otmice novinara Radio Prištine Đura Slavuja i Ranka Peranića, negodovala što počinioci tog zločina nisu kažnjeni.

Ministri Srbije i Mađarske o zajedničkom gasnom interkonektoru

Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić i mađarski ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto razgovrali su danas o izgradnji zajedničkog gasnog interonektora, za koji je ocenjeno da je od strateškog značaja za razvoj obe zemlje.

PrvaPoslednja