Beograd

NAESO postao član EASA-e 2

NAESO postao član EASA-e

Na onlajn sednici Generalne skupštine asocijacije EASA (European Advertising Standards Alliance) održanoj 14-og maja , Nacionalna acocijacija za etičke standarde u oglašavanju NAESO, primljena je u članstvo jednoglasnom odlukom prisutnih članova, nacionalnih samoregulatornih organizacija iz zemalja širom Evrope.

Otvoren konkurs za najlepsi ulaz Beograda 5

Otvoren konkurs za najlepsi ulaz Beograda

Svi stanari, čija se zgrada nalazi u sistemu održavanja JP Gradsko stambeno, mogu od danas učestvovati u izboru za najlepši ulaz, i osvojiti vredne nagrade.

Korona je promenila način ishrane Nemaca 9

Korona je promenila način ishrane Nemaca

Rad kod kuće, razna ograničenja, neke nestašice, skandal u industriji mesa… Pandemija korone promenila je način života Nemaca. A to se odnosi i na njihov način ishrane.

Drastičan pad turističkog prometa 14

Drastičan pad turističkog prometa

U Srbiji je u aprilu ove godine, u odnosu na isti mesec 2019, broj dolazaka turista manji za 97,9, a broj noćenja za 94,6 odsto, saopštio je Republički zavod za statistiku (RZS).

Milan Nenadić je laureat „Žičke hrisovulje“ za 2020 godinu 15

Milan Nenadić je laureat „Žičke hrisovulje“ za 2020 godinu

U kraljevačkoj biblioteci „Stefan Prvovenčani“ danas je žiri za dodelu nagrade Žička hrisovulja, koji je ove godine radio u sastavu: Vladimir Jagličić (u svojstvu prethodnog dobitnika), Dejan Aleksić, mr. Ana Gvozdenović, Miloš Milišić i Dragan Hamović (predsednik), saopštio svoju odluku da je dobitnik Žičke hrisovulje za 2020. godinu pesnik Milan Nenadić.

PrvaPoslednja