Beograd

Uhapšen radnik EPS Distribucije, ogranak Banovo brdo

Policija je uhapsila jednog radnika EPS Distribucije iz Ogranka Banovo brdo jer je zloupotrebljavajući službeni položaj domaćinstvima ugrađivao brojila mimo procedure i bez prijavljivanja, saopštila je danas Elektroprivreda Srbije (EPS).

Balša Božović zatražio procenu bezbednosti Rade Trajković

Poslanik Demokratske stranke Balša Božović zatražio je danas hitnu informaciju o bezbednosnoj proceni ugroženosti predsednice Evropskog pokreta za Kosovo i Metohiju Rade Trajković zbog, kako je rekao, „rečnika, optužba i medijskog linča koji se vodi protiv nje“.

Kod doktora sa poklonima do 462 evra

Medicinski radnici u Srbiji smeju da prime od pacijenta nenovčani poklon čija pojedinačna vrednost ne prelazi 2.726 dinara, a ukupna vrednost ne prelazi prosečnu neto platu od 54.521 dinara, sledi iz odredbi novog zakona o zdravstvenoj zaštiti.

Zatvorene ulice zbog mitinga

Zbog skupa u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ koji počinje večeras u 18 časova na platou ispred Doma Narodne skupštine, u centru Beograda od sinoć je na snazi privremeni režim saobraćaja, a zatvorene su ulice u okolnini parlamenta.

Dačić: Današnji skup je poruka snage i stabilnosti Srbije

Ministar inostranih poslova i lider Socijaističke partije Srbije Ivica Dačić ocenio je da će današnji skup u Beogradu biti „poruka snage, jedinstva i stabilnosti Srbije“ jer se poslednjih dana stvara pogrešna slika na osnovu koje bi se „moglo zaključiti da kod nas postoji politička nestabilnost“.

PrvaPoslednja