Beograd

Novak ostao bez fokusa

Sezonu u kojoj to sigurno nije planirao, Novak Đoković završio je kao najbolji teniser na planeti. Popularni Nole je drugi deo takmičarske godine odigrao kao u transu, osvojio dva grend slema (Vimbldon, US open), kompletirao masters turnire podizanjem pehara u Sinsinatiju, što niko pre njega nije uradio u istoriji tenisa i na briljantan način najavio predstojeću 2019.

Sindikat Nezavisnost: Srbiji nedostaje 6.000 profesionalnih vozača

Sindikat „Nezavisnost“ Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd saopštio je danas da Srbiji trenutno nedostaje preko 6.000 profesionalnih vozača, kao i da samo u GSP-u nedostaje izmedju 200 i 300 vozača i još toliko radnika u održavanju vozila.

Ministri EU sutra o dijalogu Beograd-Priština, očekuju brz sporazum

Šefovi diplomatija EU sutra će u Briselu razmotriti kako da se prevazidje zastoj u dijalogu Beograd-Priština, u očekivanju da se „brzo dodje do pravno obavezujućeg sporazuma, imajući u vidu da je to direktno vezano za opipljive izglede dve strane za napredak ka evropskom putu“.

Zelenović: Vučića ne interesuje stav pet miliona građana Srbije

Gradonačelnik Šapca i predsedavajući Saveza za Srbiju (SzS) Nebojša Zelenović rekao je danas da izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da neće ispuniti nijedan zahtev opozicije, koliko god ih izašlo na ulice da protestuje i koliko god ti protesti trajali, „govori da smo u pravoj diktaturi“.

UNS: Novinari moraju da razlikuju činjenice od nagađanja

Udruženje novinara Srbije (UNS) je pozvalo urednike i novinare da poštuju Kodeks novinara Srbije prilikom izveštavanja sa događaja od interesa za javnost i prave jasnu razliku između činjenica i komentara.

Najavljen štrajk u Republičkom geodetskom zavodu za sredu

Reprezentativni sindikati u Republčkom geodetskom zavodu (RGZ) saopštili su da će u sredu, 12. decembra ujutro, stupiti u štrajk u svim organizacionim jedinicama zbog, kako su naveli, ugroženog materijalnog položaja i diskriminacije u odnosu na druge zaposlene u javnoj upravi.

Koja ličnost u svetu je obeležila 2018. godinu? (ANKETA)

Bliži se kraj godine i decembar je mesec kada sumiramo protekla dešavanja. Kada je reč o političkim potezima, ispraćamo „istorijsku“ godinu te vas pozivamo da učestvujete u anketi našeg portala i glasate za političku ličnost godine 2018.

Kako je jedna varalica uspela da proda Kip Slobode?

U početku svoje karijere bio je Artur Ferguson – glumac. Kada je jednog dana dobio ulogu američkog varalice u komediji, toliko je sjajno odigrao da je odlučio da ulogu pretvori u stvarnost, piše list Pravda pre 80 godina.

Stevanović: Podržavam legalizaciju marihuane za rekreativne svrhe

Narodni poslanik političke grupe „Slobodni poslanici“ u Skupštini Srbije Aleksandar Stevanović protiv je uvođenja obaveznog vojnog roka, kao i prekršajnog kažnjavanja prostitutki. Podržava legalizaciju marihuane kako za medicinske tako i za rekreativne svrhe.

Prva Poslednja