Beograd

Maja Gojković uputila podršku Vučiću 2

Maja Gojković uputila podršku Vučiću

Potpredsednica Vlade Srbije Maja Gojković saopštila je večeras da pruža punu podršku predsedniku Srbije i svim državnim organima u odlučnoj nameri da se do kraja izbore sa mafijaškim grupama, svesni svih rizika i opasnosti koje ta borba nosi, jer se organizovani kriminal neće lako povući i odustati od ogromnih interesa koje ima interesa koje ima.

Medvedev skinuo Nadala sa drugog mesta ATP liste 8

Medvedev skinuo Nadala sa drugog mesta ATP liste

Ruski teniser Danil Medvedev od 15. marta će postati drugi igrač na svetu, pošto će preskočiti Rafaela Nadala, prenosi RTS. Medvedevu će to biti najbolji plasman u karijeri, a pored toga, učiniće nešto što, sem njegovih nekoliko kolega, niko nije u poslednjih 15 godina, prenosi RTS.

Protest protiv restriktivnih mera u Stokholmu 9

Protest protiv restriktivnih mera u Stokholmu

Švedska policija je danas rasterala nekoliko stotina ljudi koji su se okupili u centru Stokholma da bi protestovali protiv restriktivnih mera u sklopu borbe protiv epidemije korona virusa.

Lončar: Organizatori žurki bi trebalo da provedu dan na Infektivnoj klinici 10

Lončar: Organizatori žurki bi trebalo da provedu dan na Infektivnoj klinici

Iz dana u dan kovid bolnice primaju više novih pacijenata nego što otpuštaju. Zdravstveni sistem je ponovo pod velikim pritiskom. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kaže za RTS da građani ne treba da obraćaju pažnju na to koje će mere Krizni štab doneti jer svakako treba da prekinu sve kontakte kada je prisutna velika koncentracija virusa.

Od 1. jula besplatan roming u zemljama zapadnog Balkana 11

Od 1. jula besplatan roming u zemljama zapadnog Balkana

Od 1. jula 2021. godine, građani Kosova tokom boravka u nekoj od zemalja zapadnog Balkana, besplatno će koristiti uslugu rominga u okviru telekomunikacija, rečeno je iz Kosovskog regulatornog tela za elektronske i poštanske komunikacije (KREPK).

Deo opozicije bi mogao da traži prijem kod patrijarha 14

Deo opozicije bi mogao da traži prijem kod patrijarha

U delu opoziconih partija postoji raspoloženje da se traži prijem kod novog patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija, nakon što je s njim razgovarao predsednik vladajuće Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, koji obavlja i funkciju predsednika Srbije.

Srbija nije bila spremna, moglo je sve brže i bolje 15

Srbija nije bila spremna, moglo je sve brže i bolje

Još uvek se u svetu ne zna dovoljno o novom korona virusu, a u Srbiji još manje. Pored toga da li su brojevi preminulih i zaraženih svesno umanjivani ne zna se ni kada se Sars-Cov-2 pojavio u zemlji.

PrvaPoslednja