Jugoslavija – Ukrajina, sličnosti i razlike

Most Radija Slobodna Evropa

Ostavite komentar

  1. Tradicionalno okupljanje srbofoba kod Omera na kafici i partiji pljuckanja po Srbiji i Srbima…. Zanimljivo da sagovornici, vrlo upadljivo, nisu uocili ama bas nikakvu paralelu sa bespravnim bombardovanjem Srbije pod izgovorom „zaustavljanja genocida“ kao i izmedju instaliranja marionetskih „drzava“, Donjeck i Lugansk na teritoriji Ukrajine i „republike kosova“ na teritoriji Srbije. Selektivni vid ili nije na agendi?

Ostavite komentar

Nedelja

KnjigaMafija

Odlična mesta „za poslednji obrok“

Studiju Naša kuhinja - kuvar američke mafije Mikelea Majkla Anselma nedavno je objavio novosadski Prometej. Autor pripada trećoj generaciji porodice koja se u prvoj deceniji 20. veka doselila sa Sicilije i nastanila u njujorškoj četvrti Mala Italija.

Naslovna strana

25. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.