Može li posustali Fijat da preporodi srpsku automobilsku industriju

Torino ne iznosi precizan stav o tome kada će se početi s proizvodnjom novih modela. „Počnimo za sada sa Puntom“, naglašava Ranijeri, „lansiranje novih modela sada kada je tržište toliko smanjeno bilo bi ravno samoubistvu“
Specijalno za Danas

  Ostavite komentar

  Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  Nedelja

  Smeliji iskorak u žanr 7

  Smeliji iskorak u žanr

  Nakon romana “Nedostojna” i “Nedostižna”, od autorke erotskih bestselera Keri Čin stiže nova knjiga. “Nepristojna” (“Lagune”, 2021) je roman o ljubavi mlade i ambiciozne žene i temperamentnog reli-vozača, sa pozadinskom pričom o beogradskom podzemlju. "Nina i Miki, glavni junaci romana “Nepristojna”, likovi su sa kojima se publika delimično upoznala kroz prethodne knjige.

  Naslovna strana

  29. septembar 2021.
  Galerija

  Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

  Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

  Marko Nastić, di džej

  Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.