Žarko Trebješanin: Naprednjačka vlast veliča društveni „talog“

Psiholog i profesor, kandidat za narodnog poslanika u timu Vladete Jankovića, o režimu koji počiva na populizmu, korupciji, kriminalu, izborima i ogromnom nezadovoljstvu građana

Ostavite komentar

  1. Poverovaću da opozicija veliča samo vredne i pametne ljude i da brine za dalji napredak društva kada bude proglasila da će u državnu upravu zapošljavari samo lica sa završenim državnim fakultetima, i kada posle dolaska na vlast Vlada donese takvu uredbu.

  2. Vode drzavu kao Gruevski. 100 posto ce da zavrsi kao njega. Vucic je najvece zlo Srbije od Hitlera. I Milosevic nije sazdao takvu mrznju megju ljudima kao sto je ova nakaza.

  3. Ovaj tekst kada bi pročitali i shvatili svi građani Srbije koji su iole normalni, radikalno-naprednjačka bagra bi otišla na đubrište istorije i nikada nam se više nebi dogodila!

  4. Odlican intervju, odlicnog intelektualca, e sad, bilo bi dobro da bar 60% politicke ekipe kojoj pripada razume i da joj blisko ovo sto je prof. naveo.

Ostavite komentar

Nedelja

Otkrivanje nepoznatog 10

Otkrivanje nepoznatog

Paralaksa su kratke priče, u kojima Bojan Džodan, po uzoru na istoimeni optički fenomen, pokušava da pomeri pogled na činjenice o kojima govori iz drugog i nenaviknutog ugla.

Naslovna strana

30. i 31. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.