Slobodan Georgiev: Kod nas se ništa ne završava

LJUDI, SEĆANJA

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Korektni su Dimitrijević, Obućina, Veljković ali se uvek oduševim kada ovaj čovek vodi Pregled dana. Svaki put pomislim da počinje South Park….

  2. Slobo samo napred. Pozdrav od ispisnika i učesnika demonstracija 1996. Slažem se da je bilo privilegija učestvovati. Od 12h na Studentskom trgu studentske, pa od 15h Koalicija zajedno. I tako 90 dana u pocepanim cipelama po kiši i snegu. A pre i posle toga učenje da se polože ispiti.

  3. Hvala, hvala, hvala do neba!!! Hvala za podsećanje. Mada sam malo starija, detinjstvo mi je bilo preslikano, a sve ostalo pamtim baš tako. Nastavite napred, verujem da nas ima mnogo koji jedva čekamo da čujemo ili pročitamo neko vaše raymišljanje, stav, poruku, informaciju…

  4. Dobri Sloba, vucja glava, skolski moj. I u srednjoj je bio dobar, pametnica i normalac, bar ga takvog pamtim. Zabavljao se sa Milicom, lepoticom iz mog odeljenja. Ziv bio drugar.

  5. Bravo. Sjajan covek i odlican tekst. Tekst koji “ nama dinosaurusima“ vraca sve slike iz te prethodne epohe i vraca veru da jos ima dobrih i pametnih ljudi. Slobo svaka cast !

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nedelja

Naslovna strana

21. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.