Strip i identitet

Kutak za devetu umetnost

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Poštovani/Poštovana K.D. (autor/autorka informacije),

    Obratite malo pažnje na stil i pravopis. Prva rečenica je toliko konfuzna da ispada kako je časopis Kultura objavio novi broj posle dvogodišnjih priprema. Niste to napisali, ali ispada da su urednici Kulture dve godine pripremali samo jedan broj. Međutim, časopis Kultura redovno izlazi četiri puta godišnje, nezavisno od toga koliko se priprema tema jednog broja.

    Lepo je od urednice kulturne rubrike Danasa što je posle duže pauze pustila informaciju o časopisu Kultura, samo bi bilo još lepše da ponekad informaciju i pročita pre nego što je pusti u štampu. Broj Kulture o kojem je reč je izašao u decembru, sada je juli. Bilo je dovoljno vremena da se tekst pregleda. Izgovor da zbog aktuelnosti niste uspeli da pročitate informaciju nije uverljiv. Nije ovo tekst Svetislava Basare koji piše kolumne svaki dan. Ova informacija je čekala više od 6 (šest) meseci.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nedelja

O ženi koja pronalazi svoj glas i sudbinu 7

O ženi koja pronalazi svoj glas i sudbinu

Roman Knjiga čežnji, čija je autorka Sju Monk Kid poznata po svetskom hitu Tajni život pčela, izuzetna je priča smeštena u prvi vek o ženi koja pronalazi svoj glas i sudbinu.

Naslovna strana

21. oktobar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.