Novo

Raspušten Izvršni odbor BNV

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave donelo je rešenje o prestanku mandata članovima Izvršnog odbora Bošnjačkog nacionalnog veća (IO BNV).

Izvinjenje kolegi Miodragu Popovu

Novinar i voditelj Miodrag Popov podneo je ostavku na mesto glavnog i odgovornog urednika BK televizije, nije otpušten, kao što je greškom navedeno u tekstu „REM još uvek ne dodeljuje nacionalnu frekvenciju“ objavljenom u listu Danas 22. avgusta 2019.

Vučić i dalje ignoriše štrajk glađu Maje Pavlović

Maja Pavlović, vlasnica i direktorka novosadskog Kanala 9, koja je višednevni štrajk glađu prekjuče nastavila ispred Predsedništva Srbije u nadi da će je primiti Aleksandar Vučić, potvrdila je za Danas da je niko iz predsednikovog kabineta još uvek nije niti kontaktirao niti posetio.

U Kragujevcu zakazan 34. protest protiv režima Aleksandra Vučića

U Kragujevcu je za sutra zakazan novi, 34. po redu protest građana protiv režima Aleksandra Vučića i lokalne vlasti, koju Kragujevčani sve masovnije i glasnije optužuju za nesposobnost i neodgovornost, te za svođenje šumadijske prestonice na nivo gluve i zabite (besputne) palanke.

TSC bi da ostane na vrhu

Vojvodina i TSC nastavljaju u šestom kolu Superlige borbu za vrh tabele, dok će večiti rivali, Crvena zvezda i Partizan, posle još jednog odlaganja imati na kontu ubeležena dva meča koja naknadno moraju da odigraju.

Skarlet Džohanson na vrhu Forbsove liste najplaćenijih glumica

Getty ImagesSamo dve žene su dospele na Forbsovu top 10 listu najplaćenijih glumaca Skarlet Džohanson je na vrhu Forbsove liste najplaćenijih glumica već drugu godinu za redom – ali je tek na osmom mestu liste na kojoj se nalaze i muškarci i žene. Uz prihod od 56 miliona dolara, ova tridesetčetvorogodišnja glumica je ispod sedmoplasiranog […]

Spomenik Mići Orloviću ispred zgrade RTS

Radiotelevizija Srbije danas slavi 61. rođendan, a tim povodom otkriven je spomenik doajenu televizije Mići Orloviću ispred zgrade RTS u Takovskoj 10. Spomenik su svečano otkrili poznati zagrebački televizijski voditelj Oliver Mlakar i Ljiljana Orlović, supruga Miloja Miće Orlovića.

Ulepšavanje fasada na Vračaru

Dok gradi svoje luksuzne objekte Royal Residence&SPA u srcu Vračara, između baba Višnjine i Kursuline ulice, firma Stefial ulepšava i okolne zgrade i njihove trošne fasade. Naime, stanari zgrada u Njegoševoj ulici 71, 73 i 79 dobili su besplatno saniranje fasade.

PrvaPoslednja