Novo

Suroi odbio Tačijev orden

Publicista i član kosovskih delegacija u pregovorima u Rambujeu i Beču, Veton Suroi, odbio je da ga kosovski predsednik, Hašim Tači odlikuje, javlja Kossev.

Žugić: Devet rešenja za Beograd

Nosilac liste Zelena stranka Srbije Nebojša Žugić, danas je u razgovoru sa sugrađanima na Savskom keju, predstavio devet rešenja koja ta stranka ima za Beograd, deleći im zelene jabuke kao simbol kampanje Za zeleni i zdrav Beograd., saopštila je Zelena stranka.

Haradinaj poklonio Riti Ori zlatnu mapu Kosova

Na 10. godišnjicu nezavisnosti, Kosovo je posetila zvezda svetske muzike, Rita Ora, kojoj se premijer Ramuš Haradinaj, nakon prijateljskog sastanka srdačno zahvalio za njeno prisustvo tokom praznika Kosova.

Za ljubitelje skandinavskog krimića

Kada devetogodišnja Ida na svom novom biciklu ode u grad i nikad se više ne vrati, sumnja pada na Emila Johanesa, čudnog, povučenog, usamljenog čoveka.

Bili jednom baka, Vučić i taksista…

Odavno smo na ovom istom mestu utvrdili da niko od nas ne zna nikoga ko će glasati za Vučića, ali što je još interesantnije – niko od beogradskih taksista ne zna nikoga ko će glasati za Vučića.

Spoljnotrgovinska razmena sa Rusijom 2.5 milijarde dolara

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić predvodio je danas u Sočiju delegaciju Republike Srbije na 16. zasedanju srpsko ruskog Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno tehničku saradnju.

Prva Poslednja