Novo

Vojvoda od Saseksa TV producent 2

Vojvoda od Saseksa TV producent

Bračni par vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, do juče princ Hari i njegova supruga Megan Mark,l verovatno će osnovati produkcijsku kuću, piše Dejli mejl.

Bolest okrivljene pomerila suđenje za kafanu na Pančiću 4

Bolest okrivljene pomerila suđenje za kafanu na Pančiću

Snežana Mitković, navodna investitorka protiv koje je Osnovno javno tužilaštvo u Brusu podnelo krivičnu prijavu jer je bespravno izgradila kafanu od preko 1.000 kvadrata u Nacionalnom parku na vrhu Kopaonika, nije se pojavila na suđenju protekle sedmice, pa je pretres po drugi put odložen.

Dobro poznato društvo 5

Dobro poznato društvo

Tri dana zasluženog predaha od takmičarskih obaveza na vaterpolo prvenstvu Evrope dobili su nacionalni timovi od kojih se to i očekivalo, jer je zbirni konto s medaljama direktnih četvrtfinalista takmičenja u Budimpešti krcat vrhunskim dometima na prethodna 33 izdanja EP.

Većina veruje da kapitalizam škodi 6

Većina veruje da kapitalizam škodi

Većina ljudi širom sveta veruje da kapitalizam u sadašnjem obliku čini više štete nego koristi, pokazalo je istraživanja „Edelman Trust Barometar“ čiji su rezultati objavljeni pred ovonedeljni tradicionalni skup poslovnih i političkih lidera u Davosu.

'Najbogatija žena Afrike' ovog puta nije u Davosu 9

‘Najbogatija žena Afrike’ ovog puta nije u Davosu

Okolnosti koje se brzo menjaju za Izabel duš Santuš, nadaleko poznatu kao „najbogatija žena u Africi“, vidne su iz njenog odsustva sa večeras započetog Svetskog ekonomskog foruma u Švajcarskoj.

Slučaj Žandarmi: Apelacioni sud odbio sve žalbe, potvrdio prvostepenu presudu 10

Slučaj Žandarmi: Apelacioni sud odbio sve žalbe, potvrdio prvostepenu presudu

Apelacioni sud u Beogradu je 19. decembra 2019. godine odbio kao neosnovane sve žalbe i potvrdio prvostepenu presudu, u ponovljenom postupku, u slučaju sedmorice žandarma niškog odreda, osuđenih zbog toga što su, kako je utvrđeno, pretukli braću sadašnjeg predsednika i ministra finansija, Andreja Vučića i Predraga Malog, kao i dvojicu vojnih policajaca tokom Parade ponosa 2014.

Vijesti: Predsednik Crne Gore pokazao kako se kreira lažna vest 11

Vijesti: Predsednik Crne Gore pokazao kako se kreira lažna vest

Povodom poruke Mila Đukanovića da je tekst koji su objavile Vijesti pod naslovom „Milo bi Crkvu pod Vatikanom“ još jedna u nizu lažnih vesti, redakcija tog lista je saopštila da je doslovno prenela analizu IFIMES instituta i da je predsednik Crne Gore pokazao kako se kreira lažna vest.

Otvoren 50. Svetski ekonomski forum u Davosu 12

Otvoren 50. Svetski ekonomski forum u Davosu

Pedeseti Svetski ekonomski forum u Davosu večeras je otvoren koncertom Omladinskog orkestra Evropske unije, hora Simfonijskog orkestra Sao Paola i solista iz Kine, Japana, Južne Afrike, Brazila i Italije.

Til Svon – žena koja ohrabruje poklonike da zamisle smrt 14

Til Svon – žena koja ohrabruje poklonike da zamisle smrt

BBCTil Svon Upozorenje: ovaj članak sadrži opise koji neke čitaoce mogu da uznemire Crtež žene duge kose i upečatljivog izgleda već neko vreme je visio na zidu u njihovoj kući, ali mu Sara nije pridavala poseban značaj. Njena ćerka Kejsi bila je talentovana i provodila sate i sate udubljena u crteže i platna. Tek kasnije, […]

PrvaPoslednja