Umesto toga, bavite se Tanjugom i Brankom Đukić, ali i svojim naslovnim stranama poput one sa Hitlerom ozbiljno kršite ljudska prava. I ako su Vam dok komentarišete Tanjug i direktorku Branku Đukić puna usta ljudskih prava i pravde Vi se zapravo najmanje od svih medija bavite istim, pa ste tako sa mnom kao LGBT aktivistom samo jednom uradili priču.

Kao LGBT aktivista, ali pre svega čovek ističem da su me agencija Tanjug i direktorka te medijske kuće Branka Đukić u trenutku kada je meni bilo najteže, neposredno nakon što sam se javno deklarisao da sam gej, zaposlili.

Iako ja odavno više ne radim za Tanjug i bez ikakvog sam posla, za vreme dok sam radio to mi je bilo veoma značajno za egzistenciju, a osim toga od eminentnih novinara na čelu sa direktorkom Brankom Đukić naučio sam puno korisnih stvari, najpre kako je biti dobar i plemenit čovek pre svega.

Sećam se kada sam neposredno nakon javnog deklarisanja i dobijanja posla došao u redakciji Tanjuga, bila je zima, sneg i jako hladno…

Direktorka Branka Đukić mi je dala (refundirala) novac za put, koji sam ja iskoristio za kupovinu tople obuće.

Tako da, smatram da je nedopustivo ono što list „Danas“ radi novinskoj agenciji Tanjug i direktorki Brnaki Đukić, nije pre svega ljudski. Ona je porodična žena, dama i ako ništa kao takvu biste trebali da je poštujete i uvažavate.

Reč je o jednoj divnoj porodičnoj, strogoj, profesionalnoj i pravičnoj ženi bez mrlje u svojoj karijeri. U životu sam upoznao razne ljude, i uzalud nekima silne titule i zvanja, ako pre svega nisu dobri ljudi, Branka Đukić upravo to jeste, veliki i dobar čovek. I naravno spreman sam da za Vaš list o tome i govorim detaljnije, kako pretpostavljam da Vas ne zanima morao sam kao čovek pre svega da Vas upoznam sa onim što je Tanjug na čelu sa Brankom Đukić učinio i da Vas pozovem da umesto napada na Branku Đukić zaposlite nekog ugroženog pripadnika ili pripadnicu LGBT populacije, kao što je tada ona to učinila.

Puno pozdrava.