Čula sam preko medija za Vašu veliku brigu o srpskim majkama, doduše, budućim majkama. Međutim, šta biste mogli da učinite za već postojeće majke srpske čeljadi?

Evo:

Omogućite, svakoj po zasluzi (shodno broju rođene dece), kao što ćete rešiti budućnost potencijalnih mladih mama i novog srpskog naraštaja, omogućite im, za početak, olakšice u vožnji GSP-om, zatim, refundirajte za decu deo vannastavnih aktivnosti, za koje svaka porodica sa dvoje ili više dece, u današnje vreme mora da izdvoji preko 10.000 dinara (za sport, umetnost, jezik); dok Vi ukidate nastavu učenja drugog stranog jezika od trećeg razreda u pojedinim beogradskim školama, kao na pr. u Osnovnoj školi Josif Pančić, jer nemate dovoljno sredstava u budžetu… sve dok ne ispunite Vašu misiju – da svaka buduća mama sa četvoro dece vozi auto sa dovoljno sedišta za svako dete, od para koje ste joj Vi donirali…

Zato pohitajte!

P.S. Molim, takođe, predsednika države da nam omogući slobodan pristup javnim informacijama i kaže koliko je para iz državne kase potrošeno na novogodišnju rasvetu, a koliko na trajno rešenje osvetljenja parkova.