To nije tačno, Srbija će funkcionisati i posle SNS i to značajno bolje.

Vlast stalno zastrašuje narod, preko lažnih državnih udara, vanrednih konferencija i dizanjem tenzija u regionu. Time se građani zatrpavaju informacijama kako bi se sva pažnja skrenula sa svih problema našeg društva poput bede, siromaštva i nezaposlenosti na lažne afere naprednjačke vlasti.

Aleksandar Vučić govori građanima da ako on ode sa vlasti da neće biti mira, stabilnosti, čak ide i do toga da kaže da neće biti penzija. Prevashodno, penzije su stečeno pravo svih penzionera. Koliko sam ja upoznat, onaj koji je prekršio Ustav stečene penzije smanjio 2014. godine, upravo je bio Aleksandar Vučić!? Mir i stabilnost ne zavisi od jednog čoveka ili od jedne grupe ljudi. Svi mi građani Srbije su nosioci i čuvari mira i stabilnosti!

Vlast stvara sliku kako se bez njih ne može, kako bi se država raspala. A kakva je situacija? Institucije se degradiraju, ne poštuje se vladavina prava, problemi građana se ne rešavaju, već se samo nagomilavaju! Mislim, da ne da se bez njih ne može, nego se bez njih što pre mora!

Predsednik zloupotrebljava državne resurse i krši zakone u kampanji za beogradske izbore. Predsednik izražava državno jedinstvo. On je time što je svoje ime stavio na vrh liste SNS pokazao da je politička kukavica.

Ne znam, kako nije sramota vlast da govori građanima kako se u Srbiji bolje živi. To se govori onoj deci koja se pitaju da li će biti dovoljno prikupljeno para za operaciju, govori se mladima koji moraju biti članovi SNS kako bi se zaposlili! To se govori ljudima koji se pitaju kako će da prežive idući mesec. Ovo je zaista ponižavajuće!

Nemojmo da dozvolimo da nas zastrašuju ljudi koji su pokazali svoju nemoralnost i bezstidnost! Moramo da se suprostavimo njihovim lažima i bahaćenju! Kažimo ne totalitarizmu, obmana, populizmu i autokratiji, jer ko će, ako ne mi građani i građanke Srbije!

Autor je maturant Srednje medicinske škole u Beogradu