Danas podkast: Kako da vodimo računa o zdravlju našeg srca (VIDEO) 1Foto: Danas

Nova epizoda podkasta Danasa dostupna je na platformama Podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts i Stitcher.

Šta su kardiovaskularni problemi, koje su najčešće bolesti iz ove grupe i kako ih tretirati, to su bile neke od tema ovonedeljnog podkasta autora Vojislava Stojsavljevića.

Naš gost u ovoj epizodi bio je kardiolog prof. dr Petar Otašević, sa kojim smo razgovarali o bolestima srca, kako ih prepoznati, kako se leče, ali i kako da izvršimo prevenciju i sprečimo da do komplikacija dođe.

Saznajte koliko često treba da idete na kontrolne preglede i kako da prepoznate simptome određenih srčanih problema.

Celu epizodu možete da poslušate na platformi SOUNDER, kao i na platformi PODCAST.RS.

Ako Vam se dopala ova epizoda, pratite nas i želite da nas podržite, možete to učiniti članstvom u Klubu čitalaca Danasa na ovom linku:

Kao članovima našeg Kluba svako veče ćemo vam na mejl adresu slati PDF izdanje Danasa, pre nego što se taj broj pojavi na kioscima. A ako Vam je papir ipak draži, možete da se pretplatite i na naše štampano izdanje:

Hvala što pratite naš rad.

Vaš Danas

Ova epizoda podkasta realizovana je u okviru projekta „Bolesti modernog doba“. Projekat se sufinansira sredstvima iz budžeta Republike Srbije, Ministarstva za kulturu i informisanje. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Danas podkast: Kako da vodimo računa o zdravlju našeg srca (VIDEO) 2

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari