Politika

Mihajlović: Šešelj sprema neko zlo Vučiću

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da Vlada Srbije neće promeniti strateški pravac zemlje, a to je Evropska unija, ali i da svi koji vode zemlju treba jasnije da pokažu takvu politiku i istakla da „na osnovu ponašanja Vojislava Šešelja smatra da on priprema neko zlo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću“.

Incident u Prizrenu: Haradinaj odgurnuo ženu sa govornice (VIDEO)

Unuka Mehmeta Derale, koji je bio ministar rata u prvoj Vladi Albanije, nakon proglašenja nezavisnosti 1912. godine, danas je u Prizrenu, na svečanosti povodom obeležavanja 140 godišnjice Prizrenske Lige, van protokola, izašla na govornicu.

Popović: Najveća moguća autonomija KiM je ona propisana Ustavom

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović izjavio je danas da je najveća autonomija Kosova ona koja je definisana i Ustavom Srbije i rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti i da smatra da bi poštujući tu autonomiju i Srbi i Albanci imali bolju ekonomsku budućnost.

Vučić: Opozicija i tajkuni organizuju blokade saobraćaja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas opoziciju i tajkune da organizuje blokade saobraćaja u Beogradu i drugim gradovima zbog poskupljenja goriva, i da opozicija i tajkuni imaju medije u kojima je on cenzurisan.

Pavićević: Pogrešno je mišljenje da DS nema potencijal da uspe

Demokratska stranka (DS), ako je suditi po izjavama Borke Pavićević i Vere Didanović, sagovornica novinarke Tamare Skrozza u FoNetovom serijalu Kvaka 23, ima potencijal i ljude i mogla bi, ukoliko se oporavi, da postane centar okupljanja jednog dela Srbije.

Lutovac: Saradnja opozicije u korist svih

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je u intervjuu FoNetu da će organi stranke odlučivati o modelu saradnje DS sa opozicijom, pa i Draganom Đilasom, inicijatorom Saveza za Srbiju.

Sa Đilasom među kokoškama i jabukama

Samo polako. Sve će doći na svoje. Biće promena i brže nego što se misli. Narod ovo više neće da trpi. U ovoj državi sve može, ali ne i da se sruši Vučić.