Politika

DSS: Neprihvatljivo i nedostojno

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović ocenio je danas da je potpuno neprihvatljivo i za Srbiju nedostojno i ponižavajuće saglašavanje sa odlukom Evropske rukometne federacije da se kvalifikacioni turnir juniorki za Svetsko prvenstvo, zbog učešća i reprezentacije Kosova, igra bez nacionalnih obeležja.

Đilas: Neznalica crta mete

U svakoj normalnoj zemlji sveta, to što je kompanija koju ste napravili veća dokaz je da ste uspešniji, samo je u Srbiji uspeh nešto što se osuđuje, napisao je Dragan Đilas u autorskom tekstu za Vreme, kojim će, kako je naveo, pokušati da stavi tačku „na sve besmislice koje Aleksandar Vučić izgovara“, najavljujući i tužbe protiv njega.

Jeremić: Vučić sa Guterešom tražio sastanak danas za sutra

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas za N1 da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zatražio sastanak sa generalnim sekretarom UN Antoniom Guterešom u ponedeljak uveče za sredu, napominjući da se „to ne radi“.

Brnabić bez odgovora ministrima kad će nova vlada

Zamolila sam predsednika Srbije Aleksandra Vučića čim se vrati iz Brisela da u najkraćem roku razgovaramo i da se sa njim kao predsednikom najveće partije koja učestvuje u vlasti konsultujem u vezi sa personalnim rešenjima, rekla je premijerka Ana Brnabić najavljujući što skoriju rekonstrukciju vlade.

Klimov zahvalio Paroviću na posmatranju izbora u Rusiji

Delegacija Narodnog slobodarskog pokreta koju su činili Miroslav Parović i Marko Teslić sastala se u Moskvi u zgradi Saveta Ruske Federacije sa Andrejom Klimovim, zamenikom predsednika odbora za međunarodne poslove.

Gojković primio kralj Gustav XVI

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković započela je danas dvodnevnu zvaničnu posetu Kraljevini Švedskoj audijencijom kod kralja Švedske Karla Gustava XVI u Kraljevskoj palati u Stokholmu.

Gojković: Skupština zaseda u ponedeljak

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković sazvala je Drugu sednicu Prvog redovnog zasedanja Narodne skupštine za ponedeljak, 26. mart, s početkom u 10 sati.