Politika

Stefanović: Biće bolje kad se promeni kompletni sistem (VIDEO)

Predstavnici Saveza za Srbiju (SZS) su na tribini u Rakovici, povodom osnivanja SZS – Rakovica, ocenili da na političkoj sceni u zemlji „postoje dva saveza – jedan koji, pod palicom Srpske napredne stranke devastira Srbiju i drugi, jedina alternativa tome – SZS.

I Slovenija za ukidanje kosovskih taksi

Situacija uzrokovana uvođenjem taksi Prištine na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine, negativno utiče i na regionalnu stabilnost i neophodno ukidanje taksi kako bi se stvorili uslovi da se Beograd i Priština vrate za pregovarački sto.

Vlada Kosova donirala 200.000 evra za KBC u Severnoj Mitrovici

Vlada Kosova je danas dala donaciju od 243.000 evra Kliničko-bolničkom centru u Severnoj Mitrovici, za medicinska sredstva, saopštio je šef kabineta Vlade Kosova Avni Arif, ističući da nema humanitarne krize na Kosovu zbog uvođenja takse za robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Zelenovič sa šefom OEBS-a u Srbiji o stanju političkih prava i sloboda

Predsedavajući Saveza za Srbiju i predsednik Zajedno za Srbiju, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i šef misije OEBS-a u Srbiji, ambasador Andrea Oricio, na sastanku održanom u sedištu Misije u Beogradu, razgovarali su o političkim prilikama u Srbiji.

Klačar: A šta uraditi jutro nakon bojkota?

Vučić razmišlja o vanrednim izborima. Razmišljaj ti koliko hoćeš, ali dok ne prihvatiš da izbori budu fer i pošteni – džaba razmišljaš – napisao je jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Đilas na svom Tviter profilu, reagujući na novinske napise da je Aleksandar Vučić blizu donošenja odluke o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora.