Foto: FoNet / Nenad Đorđević

Antić se pita da li će Đilas nastaviti da se bori za njih i za Beograd kao opozicioni odbornik ili će, jednostavno, ponovo „napustiti“ politiku.

„Po drugi, treći put? Siguran sam da će se desiti ovo drugo, jer to je njegov već dobro poznati manir, po kome se ni u ovom mandatu nije pojavio ni na jednoj od 40-ak sednica gradske skupštine. Naravno, svemu će prethoditi nastavak sapunice, jer za njegovu kandidaturu još nedostaju neke „sitnice“, kao što su na primer program i lista koja će ga podržati za gradskog odbornika“, rekao je Antić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Uglavnom, dodao je Antić, krupne reči koje Đilas sada izgovara ne mogu da nadoknade odsustvo programa i podrške, tako da im ne bih pridavao veću pažnju.

„Reći danas da treba „zaustaviti propadanje Beograda“, kao što kaže g. Đilas, može samo neko ko je totalno isključen iz gradske svakodnevice, i ko živi negde drugde, a ne u Beogradu i među Beograđanima. Velikim naporom i stručnošću, gradska uprava predvođena SNS-om i SPS-om je proteklih godina ostvarila izuzetne rezultate u kojoj god hoćete oblasti – razvoju infrastrukture, stabilizovanju finansija, poboljšanju usluga građanima, naročito onih kojima je potrebna podrška zajednice… To je rezultat rada ozbiljnih ljudi koji su rešili da ne odlaze sa scene i da ne beže od problema, već da se uhvate u koštac sa njima”, izjavio je Antić.