Antić: U SPS-u nema mesta za protivnike naše politike 1Foto: FoNet/Zoran Mrđa

„Socijalistička partija Srbije jedinstvena je u stavu koji je izneo naš predsednik Ivica Dačić, a to je da ostajemo na politici koju u interesu Srbije vodimo već godinama i to zajedno sa Srpskom naprednom strankom, koja je naš dugoročni i strateški partner“, izjavio je potpredsednik GO SPS Aleksandar Antić.

„Svako u SPS-u koji se protivi toj politici, za njega neće biti mesta u našim redovima. Sa tom politikom mi smo već duže od decenije ubedljivo druga po snazi partija u Srbiji, i to smo potvrdili pre manje od mesec dana na parlamentarnim i lokalnim izborima. Oni koji su to zaboravili ili imaju neke druge interese, posle samo nekoliko nedelja od izbora, mogu slobodno da izađu iz SPS-a ili će biti isključeni, jer mi našu politiku i naše partnere ne želimo da menjamo“ – stoji u saopštenju.

On je objasnio da je SPS već isključila nekoliko takvih  članova,  ili im uskratila državne funkcije.

„Niko ne treba da ima dilemu da ćemo tako i nastaviti. Socijalisti su velika i odgovorna partija, odgovorna pre svega prema svojoj zemlji i našim građanima, ali isto tako i prema svom programu i prema svojim partnerima, a ko to hoće da menja, može slobodno da ide“ – rekao je Antić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari