Balša Božović na predavanju Aleksandra Martinovića u Ćupriji, učionica prazna 1Foto: Tviter/ Balša Božović

Narodni poslanik Demokratske stranke Balša Božović prisustvovao je predavanju visokog funkcionera SNS Aleksandra Martinovića u Višoj medicinskoj školi u Ćupriji i, kako je saopštila DS, podsetio ga na „devet profesorki koje su zbog njega ostale bez posla u toj školi“, navodi N1.

„Božović je u 11 časova sačekao funkcionera SNS Aleksandra Martinovića na njegovom predavanju u Višoj Medicinskoj školi u Ćupriji. U toj školi devet žena je ostalo bez posla, a na njihova mesta su kao predavači došli Aleksandar Martinović, Ivan Bošnjak, Darko Laketić i Vladimir Orlić kao funkcioneri SNS. Božović je kao predstavnik građana došao da pita upravu i Martinovića lično, koji se pojavio u 11:15h pred praznom učionicom u kojoj nije bilo studenata, da li ih grize savest što devet profesorki nema egzistenciju i ne mogu da prehrane svoje porodice“, navodi DS u saopštenju.

Božović je, kako je saopštila DS, povišenim tonom pitao „kako vas nije sramota i kako možete da živite sa tim“.

„On je optužio Martinovića da mu je ovo peta plata, dok žene predavači iz Više medicinske škole koje su otpuštene, više nemaju ni za osnovno preživljavanje“, dodaje se u saopštenju, prenosi N1.

http://

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari