Bastać: Mihajlović postavljena za Vesićevu starateljku 1Marko Bastać Foto: Miroslav Dragojević

“Večiti zamenik Vesić Goran dobio je staratelja u vidu Zorane Mihajlović, na čelu radne grupe za Stari savski most, pošto je svima jasno da Vesić Goran ne ume ni kocke da složi kako treba, a kamoli da se bavi sudbinom jednog mosta”, izjavio je danas Marko Bastać, predsednik beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

Bastać je ocenio da je dodeljivanje staratelja Vesiću dobra vest za Beograd i Beograđane, ali izbor staratelja je loša vest, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

“Loša vest je što je starateljka Vesić Gorana deo Vlade Ane Brnabić, koja od prvog dana štiti privilegovane i bogate, pa će i u ovom slučaju stati u zaštitu komfora stanovnika Beograda na vodi, na uštrb svih Beograđana”, naveo je Bastać u pisanoj izjavi.

On je dodao i da se preko Starog savskog mosta odvija 13 odsto ukupnog beogradskog saobraćaja, te da bi bilo kakva intervencija na njemu dovela do potpunog kolapsa. Demontaža ovog mosta, zaključio je, značila bi novo uništavanje kulturno-istorijske baštine prestonice, kao i poništavanje uspomene na antifašističku borbu Beograđana.

“Zorana, nema foliranja, odluči se: ili si Vesić ili si Zarić”, poručio je Bastać ministarki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari