Bastać preti Vesiću vaspitnim šamarom zbog navoda da je krao od bolesne dece 1Marko Bastać Foto: Miroslav Dragojević

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać uputio je danas otvoreno pismo u kom je zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću zapretio da će dobiti „vaspitni šamar“ zbog navodne izjave da je „ukrao novac od bolesnog deteta“.

Navodeći da je tolerisao Vesićeve izjave da je narkoman, da je deo narko klana kao i „kampanje o nekakvim lopovlucima u opštini Stari grad“, Bastać je u pismu upozorio da više neće „ništa da toleriše“ posle reakcija zamenika gradonačelnika na incidente prilikom promocije knjige čiji je Vesić autor a od čije su prodaje sredstva namenjena lečenju devetogodišnjeg dečaka.

„Dugo se bavim javnim poslom i razvio sam mehanizme kojima se štitim od lažnih optužbi. I vrlo sam tolerantan čovek. Ali, da tolerišem kada mi Vesić Goran kaže da sam ukrao novac od bolesnog deteta – neću! I više neću ništa da tolerišem! Garantujem Vesiću da će zbog ovoga dobiti šamar. Od tog vaspitnog šamara, koji će dobiti prvi put kada ga vidim, niko ga više ne može zaštititi“, naveo je Bastać a saopšteno je iz opštine Stari grad.

On je dodao da je u vezi „bolesne dece koju u Vučićevom i Vesićevom ‘zlatnom dobu’ lečimo sms porukama i donacijama“, učinio „koliko“ je mogao, odnosno da je u te svrhe uplatio 10.000 dinara, što su, kako je naveo, učinili i članovi Predsedništva Stranke slobode i pravde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari