Bastać: Vučić izjavom o Vesiću priznao da je nalogodavac korupcije koja izjeda Beograd 1Foto: FoNet/ TV FoNet

Aleksandar Vučić je izjavom da je Goran Vesić na Trgu Republike sve uradio kako treba, i zvanično priznao da je upravo on nalogodavac i pokrovitelj korupcije koja izjeda Beograd, izjavio je danas Marko Bastać, šef beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

Bastać je, u pisanoj izjavi, ocenio da samo onaj koji žmuri prilikom obilaska radova, ne bi primetio da „kamene“ kocke zapravo imaju samo nelepljen kameni deo, dok je ostatak od betona, što nije u skladu ni sa projektom ni sa zdravom logikom.

„A Vučić je prilikom pretpremijere otvaranja gledao te kocke i rekao da su večne. Stvarnost ga je demantovala. Rok trajanja kocki je bio deset dana, a radi rekonstrukcije rekonstruisanog Trga, i pored obećanja Vesić Gorana, saobraćaj je opet zatvoren. I sve to nažalost više nije novost, jer je Srbija i zvanično najkorumpiranija zemlja u Evropi, a Beograd jedna od najnetransparentnijih gradskih uprava u Evropi. Jedina novost je to što se Vučić ruga građanima kada kaže da nije ništa sporno u tome što ovaj nestručni, bahati i korumpirani gradski režim krade građanima dane i dane života u nenormalnim saobraćajnim gužvama koje su posledica besmislenih projekata koji traju predugo, a koštaju previše“, naveo je Bastać.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari