"Beli na lokalu sarađuje sa SNS, a u medijima glumi opoziciju" 1Panika u "fiktivnoj stranci" nakon odlaska Stevana Vlajića: Luka Maksimović

Luka Maksimović, alijas Ljubiša Preletačević Beli, iako je osvojio značajan broj glasova u Mladenovcu, gotovo da ne prisustvuje sednicama skupštine pomenute opštine niti išta radi za dobrobit građana, tvrdi izvor Danasa upućen u dešavanja u opštini Mladenovac.

Prema njegovim rečima, Luka Maksimović „dolazi na svaku petu sednicu i na njoj se zadržava eventualno pet minuta2. Naš izvor ocenjuje da je on „totalno nezainteresovan za realne probleme građana“, te da niti jednog trenutka nije pokušao da izađe iz svog alter ega.

„Znajući kako se ponaša u Mladenovačkoj skupštini, zabrinulo me je kada sam saznao da planira da se kandiduje na predstojećim izborima u Beogradu. On predstavlja maskotu koja nema pojma ni o čemu, niti je zanimaju realni problemi građana. Takođe, ljudi van Mladenovca ne znaju da mnogi njegovi odbornici otvoreno sarađuju sa SNS, a neki su čak i u najbližim rodbinskim vezama sa ljudima iz vrha te partije“, ističe izvor Danasa. On dalje navodi da je odbornička grupa Luke Maksimovića učestvovala u neustavnom izboru za članove Saveta mesnih zajednica u koje su delegirali i svoje ljude, te da je zbog toga upućena žalba Ustavnom sudu.

Po oceni našeg izvora, odbornička grupa „Beli – Samo jako tesno“ sarađuje sa SNS u Mladenovcu, dok u medijima pred građanima Srbije glumi beskompromisnu opoziciju.

„Njihova odbornička grupa, kada bi se pojavila u skupštini, nikada nije nastupila sa homogenim stavom, od 12 odbornika, sedmoro glasa za neku tačku koju predloži vladajuća koalicija, a petoro bude protiv. Usled takve situacije, Belog je napustio Stevan Vlajić, koji je u stvari bio mozak čitave ekipe a koji je u javnosti nastupao kao portparol njihove fiktivne stranke Sarmu probo nisi“, naveo je on.

Prema informacijama našeg izvora, nakon odlaska Vlajića, u fiktivnoj stranci Luke Maksimovića „nastala je panika“, jer je bivši portparol bio onaj koji je osmislio nastup Belog Preletačevića, pisao mu govore i saopštenja, te vodio profile na društvenim mrežama.

"Svi su isti"

Maksimović je pre par meseci u razgovoru za Danas najavio da će na predstojećim izborima u prestonici nastupiti samostalno „jer su svi isti“. Na Tviteru je nedavno označio lidere opozicionih stranaka i upitao „oko čega tačno ne možete da se dogovorite kolege?“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari