Božović: Opozicija da se ujedini 1Foto: Medija centar

Poslanik Demokratske stranke Balša Božović ocenio je danas da je opozicija svakog meseca spremna na fer i demokratske izbore, ali je veliko pitanje kakvi će biti beogradski izbori ako se njihov datum najavljuje na strančkim organima Srpske napredne stranke, zbog čega poziva sve stranke gradjanske, proevropske i prodemokratske orijentacije da se ujedinje na predstojćhe izbore.

Ovo je prilika koju ne smemo da propustimo, rekao je Božović novinarima u Skupštini Srbije i predočio da nema nijednu zvaničnu informaciju o održavanju beogradskih izbora jer jedna stranka na svojim organima donosi države odluke koje se sprovode u delo.

To je demonstracija sile i moći, SNS može i sutra da kaže biće izbori 10. decembra ili kog drugog datuma, a mogu da proglase rezultate, sve je moguće, rekao je Božović.

Mi ćemo se truditi i daćemo sve od sebe, iako nisu fer uslovi da sačuvamo institucije, dom gradjana u Beogradu, ali je situacija teška i apelujem na opoziciju da se urazumo da se sastanemo, razgovaramo i napravimo dogovor, rekao je Božović.

Pokazali smo na predsedničkim izborima sa 11 stranaka opozicije da Vučić nema većinu u Beogradu. Imamo većinu i od nas zavisi da li ćemo uzeti Beograd, ocenio je on.

Božović je apelovao na opoziciju da sedne za sto i rekao da je DS otvorena za razgovore koliko danas, jer je to odgovornost gradjanima koji deceniju živi u siromaštvu i bedi.

Ovo je test za opoziciju da li će pokazati odgovornost, ujediniti se i pobediti režim, rekao je on.

Božović dodaje da joć nije bilo kontakata izmedju stranaka opozicije, koje treba da se ujedine u široki front i pobede SNS.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Božović: Opozicija da se ujedini”

  1. Zasto da se ujedini, ujedinice se posle izbora, prvo da se vidi ko koliko vredi, a ne ujedinjenje zbog cenzusa.

  2. Svi zajedno niste uspeli nikada da uradite za Beograd baš ništa. Jedino jeste da ga zadužite za milijardu ipo evra. Zato sad ni vas 11 stranaka ne možete jednom SNS-u ništa.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.