Božović podneo ostavku u beogradskom odboru DS 1Foto: Fonet/Nenad Đorđević

Predsednik beogradskog odbora DS Balša Božović podneo je ostavku na tu funkciju zbog rezultata demokrata na beogradskim izborima, javlja N1.

„Poraz DS na izborima za Skupštinu Grada Beograda obavezuje nas u ime budućnosti DS da svako ponese deo spostvene odgovornosti. Kako je DS važniji od svakog pojedinca, a njena budućnost važna za politički život i demokratsku budućnost Srbije, smatram da je ovaj rezultat, pred sve nas, stavio obavezu da učinimo sve kako bi se DS ponovo uzdigla i ostvarila svoju političku ulogu“, naveo je Božović u pismu ostavke upućenom članovima DS, u koje je N1 imala uvid..

Kako je rekao ponosan je na dosadašnju zajedničku političku borbu i rezultate i zahvaljuje se svima koji od te borbe nisu odustajali i sa kojima će nastaviti zajedno da se bori.

„Duboko sam zahvalan svima koji su se u svim opštinama i u Skupštini grada borili za velike ideje i ciljeve DS, pozivam sve da zajedno nastavimo bitku za Beograd i za normalnu, modernu i evropsku Srbiju“, naveo je Balša Božović.

Mi nikada nismo odustajali i nećemo odustajati zbog ove izgubljene bitke, na to nemamo pravo, iz ovog poraza moramo izvući poruke i učiniti sve da ponovo osnažimo DS, naveo je.

Predsedništvo DS 8. marta o rezultatima izbora

Predsedništvo Demokratske stranke održaće zajedničku sednicu sa poslaničkim klubom u četvrtak 8. marta. Na sednici će predsednik stranke Dragan Šutanovac podneti izveštaj i razmatraće se rezultati lokalnih izbora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari