Branislav Mihajlović novi predsednik Dosta je bilo 1Foto: DJB

Izborna skupština Dosta je bilo izabrala je danas novo rukovodstvo. Za predsednika Dosta je bilo izabran je narodni poslanik Branislav Mihajlović iz Bora.

Njegova zamenica biće narodna poslanica Branka Stamenković, a potpredsednici narodni poslanik Ratko Jankov, narodna poslanica Ana Stevanović iz Beograda i šef odborničke grupe DJB u Novom Sadu Aleksandar Bujić. Za generalnog sekretara izabrana

Novo predsedništvo na čelu sa Mihajlovićem, dobilo je poverenje 75 odsto delegata na izbornoj skupštini.

Prilikom preuzimanja dužnosti, predsednika Branislav Mihajlović istakao je preko potreban kontinuitet u pridržavanju programu DJB, jedinstvenom na političkoj sceni Srbije, naglašavajući važnu ulogu Programskog saveta u njegovoj daljoj razradi.

”Važna je i neophodna promena svega što nije dovoljno dobro funkcionisalo u organizaciji, a sve sa ciljem uspešnog pozicioniranja za predstojeće parlamentarne izbore”, kazao je novi predsednik Branislav Mihajlović.

On je rekao da je i prioritet novog rukovodstva osnaživanje organizacije radi zauzimanja što boljeg i uspešnijeg položaja na političkoj sceni, kako bi DJB došao u situaciju da ostvari svoju osnovnu viziju: da od Srbije napravi zemlju u kojoj se lepo živi.

Branislav Mihajlović je u DJB od samog početka 2014. godine. Doktor je tehničkih nauka zaposlen u RTB Bor, sa velikim iskustvom u vođenju velikih timova ljudi. Široj javnosti je poznat po doslednoj borbi za efikasno i profesionalno upravljanje Rudarsko-topioničarskim basenom Bor zbog čega je već duže od decenije u otvorenom sukoba sa lokalnim moćnikom, direktorom RTB – Blagojem Spaskovskim.

Na lokalnim izborima u Boru održanim u martu ove godine, kao nosilac liste DJB i Dveri, Branislav Mihajlović je osvojio zajedno sa svojim timom 8,17 odsto glasova građana Bora.

Prvi predsednik i osnivač Dosta je bilo bio je Saša Radulović, bivši ministar privrede u vladi SNS-SPS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari