Brnabić: U Smederevu bar 46 miliona puta bolje nego kad su politički protivnici bili na vlasti 1Foto: Beta/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je u Srbiji bolje „bar 46 miliona puta“ nego kad su današnjih politički protivnici, „bahati i neodgovorni“, bili na vlasti.

„Oni su železaru Smederevo prodali za jedan dolar a mi smo sa kinsekim partnerom zaključili ugovor za 46 miliona evra“, rekla je Brnabić, na mitingu u Smederevu, navodeći da je Predsednik Srbije Aleksandar Vučić povratio poverenje stranih investitora u Srbiju.

Prema njenim rečima, „tendeciozna je laž“ kada politički protivnici kažu da nikad nije bilo gore, što je „nefer, neznanje, ili jednostavno lažu“.

Govoreći o privredi, ona je rekla da Srbija danas pobeđuje, zahvaljujući Vučiću kao vodji tima, i „svuda je slična situacija“ u Srbiji.

„On je nazaslužniji, jeste to rezultat rada celog tima ali on je povukao“, rekla je Brnabić, kao odgovor što je, kakao je navela, neki kritikuju što stalno ističe doprinos Vučića, koji govori posle nje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari