Brnabić: Rezultate našeg rada građani će videti za četiri, pet godina 1Foto: Beta/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je danas građanima u Boru da će rezultate trenutne politike u narednim godinama.

„Sada vidimo rezultate onoga što je pokrenuto 2014. i 2015. godine, a za dve, tri, četiri, pet godina videćete rezultate onoga što mi danas radimo i zato verujem da će biti sve bolje i bolje, samo treba da radimo naporno,“ rekla je Brnabić okupljenim građanima na skupu u okviru predsedničke kampanje „Budućnost Srbije“.

Brnabić je kazala da je u poslednje četiri godine u Bor i borski okrug uloženo 10 miliona evra u infrastrukturu, domove zdravlja i škole, kao i da su uspeli ono što nije prethodna vlast, a to je spas RTB Bor posle četiri neuspele privatizacije.

Veći deo govora kritikovala je prethodnu vlast navodeći da su ekonomski devastirali i politički oslabili zemlju, kao i predstavnike opozicije ocenjući da sada žele naknadno da „sole pamet“.

Kazala je da je jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas uspeo da dovede do bankrota sopstvenu stranku, dok je lider Zdrave Srbije Milan Stamatović organizovao vojni kamp za decu.

Osvrnula se na činjenicu da je lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović bio u prisustvu čoveka koji je udario aktivistkinju Incijative ne davimo Beograd Kseniju Radovanović.

„Čovek je priznao da je udario ženu u slomio joj naočare, a za to je dobio osam meseci uslovno, ako mene pitate ništa nije dobio“, rekla je Brnabić.

Na njenu dužu kritiku opozicije reagovao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je na početku svog obraćanja kazao premijerki da je prethodne nedelje imala dosta vremena da sluša, a da bi trebalo više da radi.

„Nemoj više to da slušaš“, posavetovao je predsednik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari