Članovi SDS-a prešli u Pokret socijalista 1

Članovi lokalnog odbora Socijaldemokratske stranke u Velikoj Plani pristupili su danas Pokretu socijalista, navodi se u saopštenju ove stranke.

Kako je navedeno u saopštenju Pokreta socijalista, Stojanović je na konferenciji održanoj povodom pristupanja odbora SDS Velika Plana Pokretu socijalista, rekao da je takva odluka doneta zbog toga što SDS mesecima nema nikakvih aktivnosti kao politička stranka, a nikada ih nije ni imala, kada je reč o rešavanju problema u njihovoj lokalnoj sredini.

“Videvši koliko napora svakodnevno ulaže Aleksandar Vulin koji se nalazi na čelu PS i Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja u rešavanju najosetljivijih i ujedno najvažnijih pitanja radnika i običnih ljudi, odučili smo da se pridružimo zajedničkoj borbi, nadajući se da ćemo zajedno raditi još više i bolje i efikasno rešavati važna pitanja iz naše lokalne sredine, koja su nama životno značajna“, istakao je Stojanović.

On je rekao da ih je privukao politički program Pokreta socijalista, program borbene levice, koji zastupa iskreno zalaganje za stabilnu Srbiju i prava svakog njenog građanina.
Generalni sekretar Pokreta socijalista i predsednik poslaničke grupe u republičkom parlamentu Đorđe Komlenski, istakao je da će ljudi koji su pristupili Pokretu socijalista sigurno doprineti da rezultati rada na terenu u ovoj sredini budu mnogo kvalitetniji i u interesu svih građana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari