Dačić: Opasan čin Narodne stranke, da li bi to bilo moguće u Nemačkoj 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Predsednik Skupštine Ivica Dačić ocenio je dolazak predstavnika Narodne stranke u zgradu Predsedništva Srbije kao opasan čin usmeren na linčovanje predsednika i upitao da li bi to bilo moguće u Nemačkoj, javlja Radio-televizija Srbije. Ivica Dačić, koji je danas bio u poseti Nemačkoj, rekao je da ga je predsednik Bundestaga Volfgang Šojble pitao kako može da […]

Predsednik Skupštine Ivica Dačić ocenio je dolazak predstavnika Narodne stranke u zgradu Predsedništva Srbije kao opasan čin usmeren na linčovanje predsednika i upitao da li bi to bilo moguće u Nemačkoj, javlja Radio-televizija Srbije.

Ivica Dačić, koji je danas bio u poseti Nemačkoj, rekao je da ga je predsednik Bundestaga Volfgang Šojble pitao kako može da pomogne reformama u Srbiji, a da je njemu žao što nije mogao da mu pokaže kako deo srpske opozicije shvata političku borbu.

„Žao mi je što nisam mogao da mu pokažem kako deo naše opozicije, sa Jeremićem na čelu, upada u zgradu Predsedništva sa ciljem da linčuje predsednika, da vidi kako oni shvataju političku borbu. I da li bi to bilo moguće u Nemačkoj? I da li bi se oni koji to rade uopšte mogli smatrati opozicijom i političarima?“, upitao je predsednik parlamenta.

Ocenio je da to nije „ni smešno ni žalosno“, već „opasno i bolesno“.

RTS podseća u vesti da su lider Narodne stranke Vuk Jeremić i članovi NS-a došli danas u Predsedništvo Srbije, gde su pozvali predsednika Vučića da izađe ispred zgrade ili da dođe na TV duel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari