DJB: Nasilje u skupštini 1

Pokret Dosta je bilo (DJB) saopštio je danas da je poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Marko Atlagić zloupotrebio institut poslaničkih pitanja u Skupštini Srbije da bi izgovorio niz laži o predsedniku pokreta Saši Raduloviću.

Pokret navodi da je Atlagić „dobio zadatak da blati“ lidera Dosta je bilo.

Predsednica Skupštine Maja Gojković pomagala je poslaniku Atlagiću da zloupotrebi institut poslaničkih pitanja. Omogućila mu je da pet minuta blati lidera DJB objašnjenjem da on postavlja pitanje ministru policije i ministarki pravde, iako je poslanik Atlagić postavljao pitanje tužilaštvu i policiji, ukazuje se u saopštenju.

Pokret navodi da su najnovija istraživanja javnog mnjenja, koja se kriju od javnosti i po kojima je podrška SNS pala na oko 40 odsto, sa tendencijom daljeg pada, i rast pokreta DJB, veoma uznemirila premijera Aleksandra Vučića.

Pošto pokret ubrzano raste, premijerovi poslanici su istovremeno dobili zadatak da se agresivno ponašaju prema poslanicima DJB i iznose laži o lideru pokreta, ne prezajući od najbrutalnije zloupotrebe Skupštine da bi zaustavili pad rejtinga, ocenjuje se u sopštenju. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari