Ministar u Vladi Srbije Dragan Đilas ocenio je juče da bi predsednički izbori u Srbiji trebalo da budu održani što pre i da aktuelni predsednik Boris Tadić na njima dobije podršku koalicionog partnera Demokratske stranke Srbije. Đilas je za beogradski radio B92 rekao da „nema ni jednog jedinog razloga da se predsednički izbori ne održe u roku koji zakon propisuje“.

Ministar u Vladi Srbije Dragan Đilas ocenio je juče da bi predsednički izbori u Srbiji trebalo da budu održani što pre i da aktuelni predsednik Boris Tadić na njima dobije podršku koalicionog partnera Demokratske stranke Srbije. Đilas je za beogradski radio B92 rekao da „nema ni jednog jedinog razloga da se predsednički izbori ne održe u roku koji zakon propisuje“. On je ocenio da je priča o odlaganju izbora zbog Kosova besmislena, jer niko danas u Srbiji ne može da kaže da će pregovori o Kosovu biti završeni 10. decembra.
Predsednik Političkog saveta DSS Radojko Obradović izjavio je juče da DSS ima nekoliko kandidata koji mogu da učestvuju i pobede na predsedničkim izborima. Obradović je, međutim, novinarima u Skupštini Srbije dodao da je još dug period do izbora, jer je prethodno potrebno doneti čitav niz zakona.

Dulić zakazao sednicu Skupštine za utorak

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari