Đilas: Ne rušite Savski most 1

Nosilac liste „Beograd odlučuje. LJudi pobeđuju“ Dragan Đilas izjavio je da bi saobraćajni kolaps koji su Beograđani doživeli ove jeseni bio sitnica za ono što bi ih čekalo ukoliko stari Savski most bude premešten na drugu adresu, što predlažu članovi Srpske napredne stranke.

Đilas je istakao da Beograd trenutno ima četiri mosta na Savi i da su gužve nepodnošljive, a rušenjem tramvajskog mosta biće potpuno presečen tramvajski saobraćaj izmedu Novog i starog Beograda i nekoliko godina nijedan tramvaj ne bi prešao reku.

Prema njegovim rečima, to može da smisli samo neko ko ne voli svoj grad i ljude koji žive u njemu.

Ideja da se sruši most koji je obeležje Beograda samo zato što se ne dopada vidik šeiku iz Beograda na vodi treba da zabrine svakog stanovnika Beograda, jer će saobraćajne gužve trajati dve ili više godina, posebno uz činjenicu da SNS čak i objekte za koje kaže da su joj prioritet gradi po pola decenije, naveo je Đilas u pisanoj izjavi.

Potrebno je da Beograđani ovu katastrofalnu vlast pošalju na drugu adresu, a nama ostavite mostove jer znamo i da ih gradimo i da ih čuvamo, poručio je Đilas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari