Đilas poklonio Palmeru tabloide sa fotografijama na kojima je američki izaslanik umesto njega 1Foto: Beta/ Branislav Božić

Predstavnici dela opozicije danas su se u Beogradu sastali sa specijalnim izaslanikom Sjedinjenih američkih država za Zapadni Balkan Metju Palmerom.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragana Đilas objavio je na Tviteru da je Palmeru na sastanku uručio poklon, te da je odlučio da svim diplomata sa kojima se sreće pokloni naslovne strane na kojima njegovu sliku zameni njihovom kako bi im ukazao kakvoj su satanizaciji i diktaturi izloženi.

„Odlučio sam da svim diplomatama sa kojima se susrećem poklonim naslovne strane na kojima moju sliku zamenim njihovom. Da napokon shvate u kakvoj diktaturi živimo i kakvoj satanizaciji smo izloženi. Počeo sam jutros sa Metjuom Palmerom (zna srpski)“, napisao je Đilas na svom tviter nalogu.

On je uz to okačio i naslovne strane tabloida na kojima je njegov lik zamenjen Palmerovim i njegovo ime Palmerovim, pa je tako među naslovima i „Palmer sprema ubistva“, „Palmer traži haos pre praznika“ …

Metju Palmer u Srbiji je u zvaničnoj poseti, a juče se sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari