Đorđević: "Privedeni" plakati sa Vučićevim likom 1Foto: BETAPHOTO/ MILAN OBRADOVIĆ

„Akcija pokreta Oslobođenje je uspela jer je najzad srpska policija uradila ono što je odavno trebalo – privela je Aleksandra Vučića, Tonija Blera, Šredera i Klintona. Priveli su ih tako što su transparente sa njihovim likovima nama oduzeli“, poručio je Mlađan Đorđević, predsednik udruženja Oslobođenje, nadanašnjoj pres-konferenciji.

Đorđević se javnosti obratio, jer su, kako tvrdi, službe bezbednosti prekinule aktiviste Oslobođenja u akciji širenja transparenata sa likom predsednika države i natpisom „izdajnik“ koju su pokušali da izvedu danas na mostovima na Novom Beogradu povodom obeležavanja godišnjice bombardovanja SRJ 1999.

Kako je Đorđević rekao, reč je o pripadnicima policije, komunalne policije i BIA.

„Ovo nas neće uplašiti, može samo da nas ohrabri. Poručujem predsedniku države da ćemo mi od danas krenuti u štampanje milion letaka sa likom Aleksandra Vučića i natpisom izdajnik i te letke ćemo lepiti po celoj Srbiji. Narod mora da zna i čuje istinu“, poručio je Đorđević. Ispred pokreta su govorili i aktivisti koje je policija sprečila da rašire transparente Janko Todorov i Milan Dumanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari